Αρχική » Διεθνή

Bayraktar: Οι Ρώσοι κάνουν πλάκα στους Τουρκους και κάνουν έκθεση με τουρκικά drone που κατέβασαν ολόκληρα στην Ουκρανία – Τους πήραν όλη την τεχνολογία;

Σε πλήρη λειτουργία τα τουρκικά drone;

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Ένοπλες Δυνάμεις Ελληνοτουρκικά Διεθνή
Bayraktar: Οι Ρώσοι κάνουν πλάκα στους Τουρκους και κάνουν έκθεση με τουρκικά drone που κατέβασαν ολόκληρα στην Ουκρανία - Τους πήραν όλη την τεχνολογία;

Bayraktar: Οι Ρώσοι κάνουν πλάκα στους Τουρκους και εμφάνισαν σε έκθεση τουρκικά drone που κατέβασαν ολόκληρα στην Ουκρανία.

Στην ρωσική έκθεση Army-2023, κοντά στη Μόσχα, παρουσιάστηκαν μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα Bayraktar TB2 και SERÇE.

Τουρκικά δημοσιεύματα αναφέρουν πως το Bayraktar TB2 ανήκει στον ουκρανικό στρατό, ενώ όπως σημειώνουν δεν είναι γνωστό «εάν το SERÇE συνελήφθη στη Συρία ή σε άλλη χώρα όπως η Ουκρανία ή η Λιβύη».

Bayraktar: Οι Ρώσοι κάνουν πλάκα στους Τουρκους και κάνουν έκθεση με τουρκικά drone που κατέβασαν ολόκληρα στην Ουκρανία

Το Bayraktar TB2 SİHA, το οποίο εκτέθηκε στο φόρουμ, έφερε τα σύμβολα της Ουκρανικής Πολεμικής Αεροπορίας και είχε πυρομαχικά MAM-L και MAM-C κάτω από την πτέρυγά του.

Μάλιστα, σε κάποια τουρκικά drone τα προειδοποιητικά φώτα ήταν αναμμένα, πράγμα που σημαίνει πως ίσως είναι σε κατάσταση που να «μπορούν να χρησιμοποιηθούν».

Ελληνοτουρκικά: Χάνει τον στόχο του ο τουρκικός πύραυλος κατά πλοίων ATMACA – Τι συμβαίνει στο Αιγαίο

Την ίδια ώρα, όπως έγινε γνωστό, ο τουρκικος πύραυλος ATMACA χάνει τον στόχο του σε περιβάλλοντα όπως το Αιγαίο.

Οι Τούρκοι στηρίζουν πολλά στον τουρκικό πύραυλο κατά πλοίων, ATMACA, για τις ενέργειές τους στο Αιγαίο, τη Μαύρη Θάλασσα και την Ανατολική Μεσόγειο.

Μάλιστα, τουρκικά δημοσιεύματα θέλουν τον ATMACA να έχει εμβέλεια 250 χλμ. έναντι των Harpoon, που έχουν βεληνεκές περίπου 140 χλμ.

Τι συμβαίνει όμως όταν ο ATMACA βρεθεί σε περιβάλλον Αιγαίου, όπου είναι πολλά τα νησιά και οι βραχονησίδες.

Σύμφωνα με τους ίδιους τους Τούρκους, ο τουρκικός πύραυλος «μπορεί μερικές φορές να χάσει τον στόχο του, ειδικά σε περιοχές όπου υπάρχουν πολλά νησιά».

Έτσι, «οι δραστηριότητες δοκιμών συνεχίζονται» για να εξαλειφθεί η «πιθανότητα σύγχυσης». Να σημειωθεί πως ο συγκεκριμένος πύραυλος μπορεί να πολύ χαμηλά, ακόμα και 2-3 μέτρα πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας.

Διαβάστε επίσης:

Ήρθε το γαλλικό… Bayraktar που θέλει να σβήσει από τον χάρτη το τουρκικό

To Club Rafale που μπαίνει η Ελλάδα και η αλλαγή των Γάλλων στην πολιτική των Rafale

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Bayraktar: Οι Ρώσοι κάνουν πλάκα στους Τουρκους και κάνουν έκθεση με τουρκικά drone που κατέβασαν ολόκληρα στην Ουκρανία – Τους πήραν όλη την τεχνολογία;». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ