Αρχική » Διεθνή

Η Ρωσία μπορεί να καταστρέψει τη Μεγάλη Βρετανια χωρίς να ρίξει ούτε μια σφαίρα;

Σύμφωνα με βρετανό βουλευτή, ο νέος στόχος του Ρώσου προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν είναι η Ευρώπη και η Μεγάλη Βρετανία.

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Γεωστρατηγική Διεθνή
Η Ρωσία μπορεί να καταστρέψει τη Μεγάλη Βρετανια χωρίς να ρίξει ούτε μια σφαίρα;

Η Ρωσία «μπορεί να καταστρέψει τη Μεγάλη Βρετανια χωρίς να ρίξει ούτε μια σφαίρα», υποστηρίζει το μέλος του βρετανικού κοινοβουλίου Μπομπ Σίλι, με άρθρο του στην The Telegraph.

Σύμφωνα με τον Σίλι, ο νέος στόχος του Ρώσου προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν είναι η Ευρώπη και η Μεγάλη Βρετανία. Στο άρθρο του, ο Μπομπ Σίλι υποστηρίζει ότι ο Βλαντιμίρ Πούτιν θα μπορούσε να φέρει την Αγγλία σε αδιέξοδο «χωρίς να ρίξει ούτε μια σφαίρα» στοχεύοντας τις υποδομές της Βρετανίας.

Ο Μπομπ Σίλι είναι μέλος του βρετανικού Κοινοβουλίου, υπογράμμισε ότι η Ρωσία θα μπορούσε να φέρει τη Μεγάλη Βρετανία σε αδιέξοδο «χωρίς να ρίξει ούτε μια σφαίρα».

Η Ρωσία μπορεί να καταστρέψει τη Μεγάλη Βρετανια χωρίς να ρίξει ούτε μια σφαίρα;

Ο Σίλι έκανε αναφορα στα ρωσικά κατασκοπευτικά πλοία τα οποία όπως υποστήριξε έχουν χαρτογραφήσει πλήρως μεγάλες υποθαλάσσιες διαδρομές και αιολικά πάρκα στα ανοιχτά των βρετανικών ακτών.

«Ο Πούτιν έχει θέσει τις βάσεις για αντισυμβατικό πόλεμο εδώ και δύο δεκαετίες», ανέφερε ενώ έθεσε το ερώτημα της προστασίας των υποβρυχίων καλωδίων της Μεγάλης Βρετανίας.

Να σημειωθεί πως δεν υπάρχει κάποια επίσημη θέση για το πότε θα είναι έτοιμη η βρετανική πλατφόρμα προστασίας υποβρυχίων καλωδίων.

Διαβάστε επίσης:

Ελληνικά F-16 Viper και Rafale στην άσκηση «Ηνίοχος» – Για πρώτη φορά στο Αιγαίο; – Συναγερμός στην Τουρκία

Τουρκικές εκλογές: Ο Ερντογάν εμφανίζεται στις προεκλογικές αφίσες με φίλτρα που τον δείχνουν 20 χρόνια νεότερο!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Η Ρωσία μπορεί να καταστρέψει τη Μεγάλη Βρετανια χωρίς να ρίξει ούτε μια σφαίρα;». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ