Αρχική » Διεθνή

Παλαιστίνιος πρέσβης στην Ελλάδα: «Όλα είναι προπαγάνδα του Ισραήλ»

Ο Παλαιστίνιος πρέσβης στην Ελλάδα έδωσε συνέντευξη τύπου για την επίθεση στο νοσοκομείο Al-Ehli Baptist στη Γάζα, που προκάλεσε το θάνατο περισσότερων από 500 Παλαιστινίων.

Μιχάλης Ιακώβου Featured Διεθνή Επικαιρότητα
Συνάντηση του Δημήτρη Κουτσούμπα με τον πρέσβη της Παλαιστίνης Yussef Dorkhom

Ο Παλαιστίνιος πρέσβης στην Ελλάδα, κ. Yussef Dorkhom, έδωσε συνέντευξη τύπου για το μακελειό που προκλήθηκε μετά την επίθεση στο νοσοκομείο Al-Ehli Baptist στη Γάζα. Η επίθεση είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο περισσοτέρων από 500 Παλαιστινίων.

Ο Yussef Dorkhom προσπάθησε να δώσει απαντήσεις σε κάθε ερώτημα και παρουσίασε ντοκουμέντα, που δείχνουν το Ισραήλ να βρίσκεται πίσω από το μακελειό στο νοσοκομείο.

Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε σε ένα βίντεο δύο μαχητών της Χαμάς, που φαίνεται να συζητούν και να λένε πως έγινε λάθος και η ρουκέτα της Χαμάς έπεσε από ένα διπλανό νεκροταφείο στο νοσοκομείο. Δήλωσε πως το βίντεο αυτό, το οποίο είχε δημοσιευτεί από τους επίσημους λογαριασμούς social του στρατού του Ισραήλ, έχει κατέβει. Πρόκειται για fake news των ισραηλινών, αφού δημοσιογράφος της New York Times, αποκάλυψε πως ο διάλογος αυτός είχε γίνει 40′ πριν την επίθεση, από το timestamp του βίντεο.

Η πρεσβεία της Παλαιστίνης μιλά για tweets ισραηλινών αξιωματούχων και προεδρικών συμβούλων, που αποκαλύπτουν την επίθεση του Ισραήλ εναντίον στόχων της Χαμάς στο νοσοκομείο. Αυτό από μόνο του αποδεικνύει ποιος είναι πίσω από την επίθεση, σύμφωνα με τους Παλαιστινίους.

Τέλος ο πρέσβης είπε πως οι νεκροί της επίθεσης, φτάνουν τους χίλιους ανθρώπους.

O Παλαιστίνιος πρέσβης στην Ελλάδα

Ο Yussef Dorkhom είναι ο Πρέσβης της Παλαιστίνης στην Ελλάδα. Έχει καταδικάσει δημόσια την επίθεση του Ισραήλ στη Γάζα και έχει καλέσει τη διεθνή κοινότητα να καταδικάσει κι αυτή, την «επίθεση του Ισραήλ». Συναντήθηκε με αντιπροσωπεία του ΠΑΜΕ, όπου μετέφερε τη σταθερή αλληλεγγύη δεκάδων συνδικαλιστικών οργανώσεων της Ελλάδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Τουρκία: Επίθεση κατά του Ισραήλ μετά τον βομβαρδισμό του νοσοκομείου στη Γάζα

Ιρανός Πρόεδρος: Οι δράστες και οι υποστηρικτές της επίθεσης στο νοσοκομείο πρέπει να δικαστούν

 

ΠΗΓΕΣ: Aplha TV, embassies.info, milletnews

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παλαιστίνιος πρέσβης στην Ελλάδα: «Όλα είναι προπαγάνδα του Ισραήλ»». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μιχάλης Ιακώβου

Γράφω για τεχνολογία και θέματα πληροφορικής, επικαιρότητας και ιστορίας. Προσπαθώ να παραβάλλω τα θέματά μου αντικειμενικά και πάντα για την βοήθεια του αναγνώστη. Δίνω την είδηση, χωρίς να παίρνω μέρος ή να προβάλω προσωπικά σχόλια. Είμαι φανατικός με την Ιστορία. Όποιος δεν ξέρει την ιστορία του, είναι καταδικασμένος να κάνει τα ίδια λάθη.

ΣΧΟΛΙΑ