Αρχική » Διεθνή

Σεργκέι Σουροβίκιν: Ο Ρώσος στρατηγός που εξολοθρεύει τα πάντα στο πέρασμά του

Θερμός υποστηρικτής του Σουροβίκιν είναι και ο Ραμαζάν Καντίροφ, ηγέτης της Τσετσενίας.

Διονύσης Αντωνέλλος Διεθνή Viral
Σεργκέι Σουροβίκιν: Ο Ρώσος στρατηγός που εξολοθρεύει τα πάντα στο πέρασμά του

Σεργκέι Σουροβίκιν: Ο Ρώσος στρατηγός που εξολοθρεύει τα πάντα στο πέρασμά του ανέλαβε να αλλάξει για την Ρωσία την κατάσταση στην Ουκρανία.

Μόλις έγινε γνωστό από το ρωσικό υπουργείο Άμυνας ότι η ηγεσία των Ρώσων για την «ειδική στρατιωτική επιχείρηση», όπως αποκαλεί η Μόσχα τον πόλεμο με την Ουκρανία, δόθηκε στον Σεργκέι Σουροβίκιν, πολλοί ήταν οι Δυτικοί που αντιμετώπισαν με σκεπτικισμό την συγκεκριμένη απόφαση.

Ο λόγος είναι ότι ο Σεργκέι Σουροβίκιν είχε αποδείξει στο παρελθόν πως είναι ένας στρατηγός που δεν ενδιαφέρεται για τις απώλειες, αρκεί να επιτύχει τον στόχο του.

Δείγματα γραφής ο Σεργκέι Σουροβίκιν είδε δώσει τόσο στο Αφγανιστάν, όσο και στην Συρία ενώ θερμός υποστηρικτής του Ρώσου στρατηγού είναι και ο Ραμαζάν Καντίροφ, ηγέτης της Τσετσενίας.

Σεργκέι Σουροβίκιν: Ο Ρώσος στρατηγός που εξολοθρεύει τα πάντα στο πέρασμά του

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν, βλέποντας τις δυσκολίες της Ρωσίας στο πεδίο, κατά τον πόλεμο στην Ουκρανία, πήρε την απόφαση να δώσει την ηγεσία των ρωσικών δυνάμεων στην περιοχή στον Ρώσο στρατηγό, ο οποίος χαρακτηρίζεται από τους δυτικούς ως «ψυχρός χωρίς συναίσθημα».

Η αλλαγή της στρατηγικής της Ρωσίας στην Ουκρανία, υπό τις διαταγές του Σεργκέι Σουροβίκιν είναι εμφανείς, με τους Ρώσους πλέον να πλήττουν με πυραυλικά συστήματα και όχι μόνο σχεδόν όλη την Ουκρανία.

Μάλιστα από τα πλήγματα των Ρώσων δεν λείπουν και κατοικημένες περιοχές σε μεγάλα αστικά κέντρα της Ουκρανίας, μεταξύ των οποίων το Κίεβο και το Λβιβ.

Διαβάστε επίσης:

Τούρκοι: Πρέπει να έχουμε όπλα για αποτέλεσμα έκπληξη – Φτιάχνει υπερηχητικό πύραυλο ο Ερντογάν;

Ελληνοτουρκικά: Συναγερμός στην Τουρκία για τα ελληνικά Rafale και F-16 – Αλλάζουν οι ισορροπίες στο Αιγαίο!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Σεργκέι Σουροβίκιν: Ο Ρώσος στρατηγός που εξολοθρεύει τα πάντα στο πέρασμά του». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ