Αρχική » Ελληνοτουρκικά

Ο Φλώρος πήγε στην Χίο και οι Τούρκοι τρελαίνονται από τα ιερά και τα όσια

Ο Κωνσταντίνος Φλώρος έκανε λόγο για «ικανο προσωπικό το οποίο διατηρεί στα χέρια του το χρέος να υπερασπίζεται την πατρίδα, να υπερασπιζεται τα ιερά και τα όσια».

Διονύσης Αντωνέλλος Ένοπλες Δυνάμεις Ελληνοτουρκικά
Ο Φλώρος πήγε στην Χίο και οι Τούρκοι τρελαίνονται από τα ιερά και τα όσια

Ο Φλώρος πήγε στην Χίο και οι Τούρκοι τρελαίνονται από την παρουσία του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ.

Οι Τούρκοι κάνουν λόγο για προβοκάτσια από την Ελλάδα με την συγκεκριμένη επίσκεψη του Κωνσταντίνου Φλώρου, η οποία όπως λένε ήρθε μετά «μετά το κλείδωμα στα ελληνικά ραντάρ των τουρκικων F-16 στο Αιγαίο» και τον οπλισμό μη στρατιωτικών νησιών.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει το βίντεο από την ομιλία του Έλληνα Αρχηγού ΓΕΕΘΑ, όπου επαναλαμβάνεται τουλάχιστον τρεις φορές η αναφορά που έκανε ο Κωνσταντίνος Φλώρος στην ανάγκη η Ελλάδα να προστατεύσει τα ιερά και τα όσια.

Ο Κωνσταντίνος Φλώρος έκανε λόγο για «ικανο προσωπικό το οποίο διατηρεί στα χέρια του το χρέος να υπερασπίζεται την πατρίδα, να υπερασπιζεται τα ιερά και τα όσια, να υπερασπίζεται αυτό που μας άφησαν ως κληροδότημα οι πρόγονοί μας».

Ο Φλώρος πήγε στην Χίο και οι Τούρκοι τρελαίνονται από τα ιερά και τα όσια

«Παίρνουμε την απειλή πολύ στα σοβαρά. Η αξιοπρέπεια και η τιμή της πατρίδας είναι στα χέρια σας, στα χέρια τα δικά σας», ανέφερε ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ.

Οι παραπάνω δηλώσεις του Κωνσταντίνου Φλώρου επαναλήφθησαν τρεις φορές και μάλιστα στα ελληνικά, στο βίντεο που φιλοξενείται στο τουρκικό haberler.com.

Διαβάστε επίσης:

Σεργκέι Σουροβίκιν: Ο Ρώσος στρατηγός που εξολοθρεύει τα πάντα στο πέρασμά του

Πασίγνωστη εταιρία αθλητικών ειδών με ελληνικό όνομα αλλάζει και πουλά μεταχειρισμένα

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Φλώρος πήγε στην Χίο και οι Τούρκοι τρελαίνονται από τα ιερά και τα όσια». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ