Αρχική » Ένοπλες Δυνάμεις

Τούρκοι: Πρέπει να έχουμε όπλα για αποτέλεσμα έκπληξη – Φτιάχνει υπερηχητικό πύραυλο ο Ερντογάν;

Τουρκικό δημοσίευμα στην κεντρική του φωτογραφία παρουσιάζει υπερηχητικό πύραυλο Cruise

Διονύσης Αντωνέλλος Ένοπλες Δυνάμεις Ελληνοτουρκικά Εξοπλιστικά Γεωστρατηγική
Τούρκοι: Πρέπει να έχουμε όπλα για αποτέλεσμα έκπληξη - Φτιάχνει υπερηχητικό πύραυλο ο Ερντογάν;

Τούρκοι: Πρέπει να έχουμε όπλα για αποτέλεσμα έκπληξη δήλωσε ο Σερντάρ Ντεμιρέλ, αντιπρόεδρος της Προεδρίας των Αμυντικών Βιομηχανιών (SSB).

«Ο κόσμος είναι πλέον ένα ανασφαλές μέρος και πρέπει να είμαστε έτοιμοι για πόλεμο. Πρέπει να έχουμε όπλα για να δημιουργήσουμε το αποτέλεσμα της έκπληξης» είπε.

Σύμφωνα με τον Σερντάρ Ντεμιρέλ εχουν γίνει μελέτες «για να δούμε πού μπορεί να φτάσει ο πυρηνικός πόλεμος» και όπως ανέφερε η «ανθρωπότητα μπορεί να εξαλειφθεί από προσώπου γης».

Το γεγονός ότι τα αποτελέσματα ήταν τόσο σοβαρά εμπόδισε έναν τέτοιο πόλεμο να ξεσπάσει στον κόσμο για χρόνια. Υπήρχε μια κούρσα εξοπλισμών για χρόνια, όλοι πήραν τα όπλα και τα στοίβαξαν στη μία πλευρά. Αλλά ποτέ δεν σκέφτηκε να το χρησιμοποιήσει», είπε.

«Ας αναπτύξουμε διαφορετικά μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα, θαλάσσια οχήματα. Ας μελετήσουμε ρομπότ, ας μελετήσουμε ρομποτική. Επειδή ο κόσμος είναι ένα πολύ πιο ανασφαλές μέρος τώρα και αν θέλουμε να επιβιώσουμε, όταν κοιτάξουμε γύρω από την Τουρκία, βλέπουμε ότι περιβάλλεται από ένα δακτύλιο φωτιάς. Δεν έχουμε ένα ενιαίο σύνορο χωρίς σύγκρουση. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για πόλεμο. Πρέπει να έχουμε όπλα για να δημιουργήσουμε έκπληξη. Πρέπει να το κάνουμε αυτό εθνικό ζήτημα μαζί», είπε χαρακτηριστικά.

Τούρκοι: Πρέπει να έχουμε όπλα για αποτέλεσμα έκπληξη – Φτιάχνει υπερηχητικό πύραυλο ο Ερντογάν;

Το τουρκικό δημοσίευμα στην κεντρική του φωτογραφία παρουσιάζει υπερηχητικό πύραυλο Cruise με κινητήρα Scramjet.

Τούρκοι: Πρέπει να έχουμε όπλα για αποτέλεσμα έκπληξη - Φτιάχνει υπερηχητικό πύραυλο ο Ερντογάν;

Είναι αυτό ένα μήνυμα πως είναι κοντά η Τουρκία στην δημιουργία τέτοιου πυραύλου;

Τεχνολογία για υπερηχητικό πύραυλο Cruise με κινητήρα Scramjet διαθέτουν οι ΗΠΑ, η Κίνα και η Ρωσία. Έχει δώσει η Ρωσία τέτοια τεχνολογία στην Τουρκία;

Διαβάστε επίσης:

Toυρκία: Πώς ο Πούτιν θέλει να κάνει τον Ερντογάν Σουλτάνο της ενέργειας

Έξαλλος με Ερντογάν Τούρκος βουλευτής: Έβγαλε σφυρί και διέλυσε το τηλέφωνό του, μέσα στη Βουλή! (vid)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τούρκοι: Πρέπει να έχουμε όπλα για αποτέλεσμα έκπληξη – Φτιάχνει υπερηχητικό πύραυλο ο Ερντογάν;». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ