Αρχική » Διεθνή

To ρωσικό σχέδιο που τρέμουν οι Ουκρανοί και το ΝΑΤΟ – Η ρωσική παγίδα

Οι δυνάμεις της Μόσχας σχεδιάζουν να μετατρέψουν τη Χερσώνα σε «πόλη του θανάτου»;

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Διεθνή Viral
To ρωσικό σχέδιο που τρέμουν οι Ουκρανοί και το ΝΑΤΟ - Η ρωσική παγίδα

To ρωσικό σχέδιο που τρέμουν οι Ουκρανοί και το ΝΑΤΟ μετά την αποχώρηση των ρωσικών δυνάμεων από την Χερσώνα και η πιθανότητας της ρωσικής παγίδας.

Ενώ οι Ρώσοι ανακοίνωσαν την αποχώρηση των ρωσικών στραυτευμάτων από την δυτική όχθη του ποταμού Δνείπερου, οι Ουκρανοί προχωρούν προς τις περιοχές της Χερσώνας με επιφυλακτικότητα.

Ο λόγος είναι πως, σύμφωνα με Αμερικανούς και Βρετανούς εθελοντές και μέλη των ειδικών δυνάμεων, οι Ρώσοι είναι πολύ πιθανό να έχουν παγιδεύσει την Χερσώνα, ώστε να αντεπιτεθούν στους Ουκρανούς.

To ρωσικό σχέδιο που τρέμουν οι Ουκρανοί και το ΝΑΤΟ – Η ρωσική παγίδα

«Υπάρχουν τα ναρκοπέδια, υπάρχουν οι παγίδες με εκρηκτικά, υπάρχουν θέσεις με ελεύθερους σκοπευτές. Εξακολουθώ να πιστεύω ότι υπάρχει πολύς κίνδυνος εκεί κάτω… Νομίζω ότι θα κάνουν τους Ουκρανούς να πληρώσουν», ανέφερε στο newsweek.com Βρετανός, μέλος των ειδικών δυνάμεων.

Την ίδια ώρα ο Μικαΐλο Ποντόλιακ, σύμβουλος του Ουκρανού προέδρου Ζελένσι, είπε ότι το Κίεβο δεν βλέπει «κανένα σημάδι» ρωσικής αποχώρησης και προειδοποίησε ότι οι δυνάμεις της Μόσχας σχεδιάζουν να μετατρέψουν τη Χερσώνα σε «πόλη του θανάτου».

Διαβάστε επίσης:

Πρώην Έλληνας υπουργός Ενέργειας: Νέο τουρκικό ΣΟΚ – Θα έχουμε ελληνικό φυσικό αέριο το λιγότερο για 300 χρόνια

Ελληνοτουρκικά: Τι αλλάζει με την επέκταση στα 12 ναυτικά μίλια – Γι αυτό «τρελαίνεται» ο Ερντογάν

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «To ρωσικό σχέδιο που τρέμουν οι Ουκρανοί και το ΝΑΤΟ – Η ρωσική παγίδα». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ