Αρχική » Διεθνή

Toυρκία: Έπαθαν σοκ με το ρολόι του Ατζούν – Δείτε πόσο κάνει την ώρα που οι Τούρκοι πεινάνε

Χαμός με το πανάκριβο ρολόι του Ατζούν Ιλιτζαλί - Δεν θα πιστέψετε πόσο κάνει!

Ιωσήφ Σηφάκης Διεθνή
Toυρκία: Ο Ατζούν είναι γνωστός για την αγάπη του για το Survivor, το ποδόσφαιρο και τα ακριβά γούστα! Δείτε πόσο κοστίζει το ρολόι του.

Toυρκία: Ξέραμε την αγάπη του Ατζούν για το Survivor. Επίσης ξέραμε την αγάπη του για το ποδόσφαιρο. Χώρια ωστόσο απ’ όλα αυτά είναι γνωστός και για τα ακριβά του γούστα.

Ο Τούρκος παραγωγός γιόρτασε μαζί με την εντυπωσιακή σύντροφό του, Ayça Çağla Altunkaya, τα γενέθλια τής με ένα γεύμα σε υπέροχη θέα. Στη φωτογραφία που δημοσιεύτηκε το  ενδιαφέρον πολλών στράφηκε στο πανάκριβο ρολόι που ο ίδιος φορούσε.

Όπως… αποδείχθηκε λοιπόν, ο Ατζούν επέλεξε ένα ρολόι της παγκοσμίου φήμης εταιρείας Richard Mille. Πρόκειται για έναν ελβετικό οίκο, ο οποίος είναι γνωστός για τις τολμηρές και απροσδόκητες δημιουργίες του, αλλά και για τα υψηλής ποιότητας υλικά που χρησιμοποιεί στα δημιουργήματα του.

Όσον αφορά την τιμή, αυτή ξεφεύγει από κάθε όριο, μιας και κοστίζει κάτι παραπάνω από 9 εκατομμύρια! Ναι, καλά διαβάσατε. Σε μια χώρα που οι εικόνες που με τους αγανακτισμένους πολίτες στους δρόμους για το αυξημένο κόστος ζωής, μόνο μακρινές δεν είναι.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Toυρκία: Έπαθαν σοκ με το ρολόι του Ατζούν – Δείτε πόσο κάνει την ώρα που οι Τούρκοι πεινάνε». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ιωσήφ Σηφάκης

Συντάκτης στο GeoStratigika.gr

ΣΧΟΛΙΑ