Αρχική » Διεθνή

Δείτε για τι κατηγορείται ο φιλότουρκος Αμερικανος γερουσιαστής – Θέλει να πάρει F-16 η Τουρκία

«Θα κάνω ό,τι μπορώ» για την πώληση των F-16 στην Τουρκία, είχε αναφέρει χαρακτηριστικά στον λογαριασμό του στο Twitter.

Αριστοτέλης Παπαργύρης Ελληνοτουρκικά Διεθνή
Δείτε για τι κατηγορείται ο φιλότουρκος Αμερικανος γερουσιαστής - Θέλει να πάρει F-16 η Τουρκία

Δείτε για τι κατηγορείται ο φιλότουρκος Αμερικανος γερουσιαστής που θέλει να πάρει F-16 η Τουρκία από τις ΗΠΑ.

Ο Λίντσεϊ Γκράχαμ ήταν στενός συνεργάτης του πρώην Αμερικανού προέδρου, Ντόνανλτ Τραμπ, με τον Αμερικανό γερουσιαστή να κάνει επίσκεψη στην Τουρκία (σ.σ. το περασμένο Σαββατοκύριακο) και να τονίζει οτι θα κάνει ότι περνά από το χέρι του για να πάρει τελικά νέα F-16 από τις ΗΠΑ η Τουρκία.

«Θα κάνω ό,τι μπορώ» για την πώληση των F-16 στην Τουρκία, είχε αναφέρει χαρακτηριστικά στον λογαριασμό του στο Twitter.

Tώρα, ο Γκράχαμ, κλητεύθηκε μαζί με τον δικηγόρο Ρούντι Τζουλιάνι , στο πλαίσιο πιθανής εγκληματικής παρέμβασης στις εκλογές του 2020, αφού ζητούσε από ανώτατο κυβερνητικό στέλεχος της Τζόρτζια να μπορούσε να πετάξει ψηφοδέλτια υπέρ του Τζο Μπάιντεν, σημειώνει το americanherald.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ελληνοτουρκικά: Βγάζουν γεωτρύπανο τον 15Αυγουστο οι Τούρκοι στην Ανατολική Μεσόγειο – Θέλουν ένταση

Drone Dome: Γι αυτό τρελάθηκε η Τουρκία – Το κρυφό μυστικό

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Δείτε για τι κατηγορείται ο φιλότουρκος Αμερικανος γερουσιαστής – Θέλει να πάρει F-16 η Τουρκία». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αριστοτέλης Παπαργύρης

Είμαι πτυχιούχος Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων στο A.S.E. Bucharest. Έχω συμμετάσχει στην ειρηνευτική αποστολή KFOR στο Κόσοβο.

ΣΧΟΛΙΑ