Αρχική » Διεθνή

Τουρκία: Επιχείρηση της MİT εναντίον ατόμων που κατηγορούνται σαν συνεργάτες την Μοσάντ

Οι πληρωμές των Τούρκων συνεργατών γίνονταν με ειδικές τσάντες μεταφοράς χρημάτων όπου δεν ανιχνεύονται από σκύλους και τεχνολογία ακτίνων X.

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Γεωστρατηγική Διεθνή
Τουρκία: Επιχείρηση της MİT εναντίον ατόμων που κατηγορούνται σαν συνεργάτες την Μοσάντ

Τουρκία: Επιχείρηση της MİT εναντίον ατόμων που κατηγορούνται σαν συνεργάτες την Μοσάντ, σε οκτώ τουρκικές επαρχίες, συμπεριλαμβανομένης της Κωνσταντινούπολης.

Σύμφωνα με τα τουρκικά ρεπορτάζ, «αποκαλύφθηκε ότι η Μοσάντ χρησιμοποίησε τους ανθρώπους που στρατολόγησε μέσω αναρτήσεων εύρεσης εργασίας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σε ενέργειες κατά των Παλαιστινίων, δελεάζοντάς τους με μεγάλα χρηματικά ποσά».

«Εντοπίστηκαν 46 ύποπτοι που φέρεται να διεξήγαγαν δραστηριότητες «διεθνούς κατασκοπείας» για λογαριασμό της ισραηλινής υπηρεσίας εξωτερικών πληροφοριών Μοσάντ κατά αλλοδαπών που διαμένουν στην Τουρκία για ανθρωπιστικούς λόγους», σημειώνεται στο haberler.com.

Όπως αναφέρεται στα τουρκικά δημοσιεύματα, οι πληρωμές των Τούρκων συνεργατών γίνονταν με ειδικές τσάντες μεταφοράς χρημάτων όπου δεν ανιχνεύονται από σκύλους και τεχνολογία ακτίνων X.

Διαβάστε επίσης:

Το εξωφρενικό ρεκόρ εξαγωγών της αμυντικής βιομηχανία της Τουρκίας το 2023

ΗΠΑ: Απίστευτο πείραμα από τους Αμερικανούς που μπορεί να εμπλεξει και την Ελλάδα – Κάνουν τα F-16 Viper drone – Θα αντιστοιχούν δύο για κάθε ένα F-35

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τουρκία: Επιχείρηση της MİT εναντίον ατόμων που κατηγορούνται σαν συνεργάτες την Μοσάντ». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ