Αρχική » Διεθνή

Τουρκία: Λιποθύμησε ο πιλότος αεροπλάνου και έγινε αναγκαστική προσγείωση στην Ελλάδα

Σύμφωνα με το τουρκικό Sözcü, το περιστατικό συνέβη στις 23 Αυγούστου.

Διονύσης Αντωνέλλος Διεθνή Viral
Τουρκία: Λιποθύμησε ο πιλότος αεροπλάνου και έγινε αναγκαστική προσγείωση στην Ελλάδα

Τουρκία: Λιποθύμησε ο πιλότος αεροπλάνου και έγινε αναγκαστική προσγείωση στην Ελλάδα αεροσκάφους της εταιρείας Jet2, το οποίο κατευθυνόταν από το Μπέρμιγχαμ της Αγγλίας προς την Αττάλεια.

Το αεροπλάνο, γράφει το kisadalga.net, έκανε αναγκαστική προσγείωση στην Ελλάδα επειδή ο πιλότος λιποθύμησε κατά τη διάρκεια της πτήσης.

Αναγκαστική προσγείωση στην Ελλάδα έκανε αεροπλάνο που απογειώθηκε από το Μπέρμιγχαμ της Αγγλίας με προορισμό την Αττάλεια, αφού ο πιλότος λιποθύμησε κατά τη διάρκεια της πτήσης.

Σύμφωνα με το τουρκικό Sözcü, το περιστατικό συνέβη στις 23 Αυγούστου.

Ενώ το αεροπλάνο, που απογειώθηκε από το αεροδρόμιο του Μπέρμιγχαμ, κινούνταν προς την Αττάλεια, οι επιβάτες είπαν ότι αντιμετώπισαν μεγάλες αναταράξεις. Ενώ το αεροπλάνο έκανε αναγκαστική προσγείωση στη Θεσσαλονίκη, οι επιβάτες αποβιβάστηκαν και ασθενοφόρα βρίσκονταν στον διάδρομο.

«Όλοι παρατηρήσαμε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά στο μπροστινό μέρος του αεροπλάνου», είπε ένας από τους επιβάτες στο βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο Birmingham Live. Σκεφτήκαμε ότι ένας επιβάτης μπορεί να τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της ακολουθίας αναταράξεων. Τότε μας είπαν ότι θα προσγειωθούμε στην Ελλάδα λόγω έκτακτης ανάγκης. Ωστόσο, πληροφορίες σχετικά με το γιατί συνέβη δεν κοινοποιήθηκαν». είπε.

Μετά την προσγείωση του αεροπλάνου στη Θεσσαλονίκη, οι επιβάτες παρατήρησαν ότι ο πιλότος ήταν άρρωστος και ο πιλότος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο.

Αποδείχθηκε ότι ο πιλότος λιποθύμησε κατά τη διάρκεια της πτήσης σε ύψος περίπου 30 χιλιάδων ποδιών.

Δήλωση για το θέμα έκανε ο εκπρόσωπος Τύπου της αεροπορικής εταιρείας Jet2. Η ανακοίνωση αναφέρει: «Η πτήση LS1239 από το Μπέρμιγχαμ προς την Αττάλεια μετατράπηκε προληπτικά στο αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης την Τρίτη 23 Αυγούστου, καθώς ένας από τους πιλότους δεν αισθανόταν καλά. Από εδώ το ταξίδι συνεχίστηκε για την Αττάλεια. Ζητάμε συγγνώμη από όλους όσους επηρεάστηκαν από αυτήν την απρόβλεπτη καθυστέρηση».

Διαβάστε επίσης:

Τουρκία: Όχι στο πλοίο που θα μπορούσε να δηλητηριάσει όλη την Τουρκία – Το είχε γράψει το Geostratigika

Ισραήλ: θα πουλάει ότι θέλει στην Κύπρο και δεν μπορούμε να πούμε τίποτα – Τι λέει Τούρκος αναλυτής

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τουρκία: Λιποθύμησε ο πιλότος αεροπλάνου και έγινε αναγκαστική προσγείωση στην Ελλάδα». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ