Αρχική » Viral

Τουρκία: Όχι στο πλοίο που θα μπορούσε να δηλητηριάσει όλη την Τουρκία – Το είχε γράψει το Geostratigika

Το πολεμικό πλοίο θα μπορούσε να δηλητηριάσει, σύμφωνα με επιστήμονες, ολόκληρη την Τουρκία και είχε προκαλέσει σημαντικές αντιδράσεις.

Διονύσης Αντωνέλλος Διεθνή Viral
Τουρκία: Όχι στο πλοίο που θα μπορούσε να δηλητηριάσει όλη την Τουρκία - Το είχε γράψει το Geostratigika

Τουρκία: Όχι στο πλοίο που θα μπορούσε να δηλητηριάσει όλη τη χώρα, ενώ για το θέμα είχε γράψει το Geostratigika ήδη από τις 18 Ιουλίου.

Το πολεμικό πλοίο θα μπορούσε να δηλητηριάσει, σύμφωνα με επιστήμονες, ολόκληρη την Τουρκία και είχε προκαλέσει σημαντικές αντιδράσεις.

Το παλαιό αεροπλανοφόρο ήταν να γίνει παλιοσίδερα στην Αλιάγα της Σμύρνης, με τους ειδικούς να αναφέρουν πως «εάν αυτή η διάλυση δεν γίνει σύμφωνα με τη νομοθεσία, ολόκληρη η Τουρκία μπορεί να δηλητηριαστεί».

Τώρα, ο Τούρκος υπουργός Περιβάλλοντος, Αστικοποίησης και Κλιματικής Αλλαγής ανέφερε ότι σε περίπτωση «επικίνδυνης αρνητικότητας, δεν θα δεχθούμε το πλοίο χωρίς κανένα δισταγμό και θα στείλτε το πίσω πριν εισέλθει στα χωρικά ύδατα της χώρας μας».

Διαβάστε επίσης:

Ισραήλ: θα πουλάει ότι θέλει στην Κύπρο και δεν μπορούμε να πούμε τίποτα – Τι λέει Τούρκος αναλυτής

Απίστευτο σκηνικό στο Ριάντ – Ο υπουργός Άμυνας πήγε επίσκεψη όμως ξέχασαν να του πουν ότι θα έχει και βεγγαλικά – Δείτε τι έγινε

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τουρκία: Όχι στο πλοίο που θα μπορούσε να δηλητηριάσει όλη την Τουρκία – Το είχε γράψει το Geostratigika». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ