Αρχική » Εξοπλιστικά

Βayraktar: Τρέχουν να προλάβουν το Αρχύτας οι Τούρκοι; Κάνουν συνέχεια δοκιμές για να δείξουν πως δεν είναι πίσω

Οι Τούρκοι τρέχουν να... προλάβουν να εμφανίσουν την βελτιωμένη έκδοση των Bayraktar.

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Ένοπλες Δυνάμεις Ελληνοτουρκικά Εξοπλιστικά
Βayraktar: Τρέχουν να προλάβουν το Αρχύτας οι Τούρκοι; Κάνουν συνέχεια δοκιμές για να δείξουν πως δεν είναι πίσω

Βayraktar: Τρέχουν φαίνεται να προλάβουν το Αρχύτας οι Τούρκοι καθιώς κάνουν συνέχεια δοκιμές, τις οποίες μάλιστα ανακοινώνει ο ίδιος ο Σετσουκ Μπαϊρακτάρ ώστε να δείξει πως δεν είναι πίσω.

Το έχουμε ξαναγράψει πως σε λίγους μήνες ότι ξέραμε για τα ελληνικά drone θα αλλάξει, με την δοκισμαστική πτήση του Αρχύτας, καθώς το Geostratigika είναι σε θέση να γνωρίζει πως έχει προγραμματιστεί στο πρώτο εξάμηνο του 2024 η παράδοση του πρώτου UAV.

Θα πρόκειται για ένα UAV το οποίο θα έχει όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις ενώ οι δυνατότητές του θα είναι μοναδικές για την κατηγορία του.

Βayraktar: Τρέχουν να προλάβουν το Αρχύτας οι Τούρκοι; Κάνουν συνέχεια δοκιμές για να δείξουν πως δεν είναι πίσω

«Ακόμα και για τον ανταγωνισμό της γειτονιάς μας οι εκπλήξεις θα είναι πολλές, αν και για την ώρα καλό είναι να μην αναφέρουμε κάτι επιπλέον», υπογράμμισε πηγή με γνώση του κρίσιμου project.

Οι Τούρκοι τρέχουν να… προλάβουν να εμφανίσουν την βελτιωμένη έκδοση των Bayraktar ώστε να μη… μείνουν πίσω.

Ήδη πάντως τα πρώτα αρνητικά σχόλια για τα Bayraktar από επίσημα χείλη στην Ουκρανία κάνουν το γύρο του διαδικτύου, με τους Τούρκους να προσπαθούν να αποδείξουν πως έρχεται νέο βελτιωμένο τουρκικό Bayraktar.

Διαβάστε επίσης:

Ισραήλ: Αγωνία – Ρουκέτα μόλις 10 μέτρα μακριά από Έλληνα δημοσιογράφο

Αμερικανός αναλυτής: Ούτε F-16 αλλά ούτε και κανένα άλλο όπλο για την Τουρκία – Τι φοβούνται οι ΗΠΑ για την Ανατολική Μεσόγειο

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Βayraktar: Τρέχουν να προλάβουν το Αρχύτας οι Τούρκοι; Κάνουν συνέχεια δοκιμές για να δείξουν πως δεν είναι πίσω». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ