Αρχική » Ελληνοτουρκικά

Αθλητικές δραστηριότητες μεταξύ στρατιωτικών σχολών Ελλάδας – Τουρκίας και επίσκεψη του ΥΠΑΜ στην Τουρκία για να… φτιάξει το κλίμα

Τι αποκάλυψε ο Τούρκος υπουργός Άμυνας, Γιασάρ Γκιουλέρ.

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Ελληνοτουρκικά
Αθλητικές δραστηριότητες μεταξύ στρατιωτικών σχολών Ελλάδας - Τουρκίας και επίσκεψη του ΥΠΑΜ στην Τουρκία για να φτιάξει το κλίμα

Αθλητικές δραστηριότητες μεταξύ στρατιωτικών σχολών Ελλάδας – Τουρκίας και επίσκεψη του Έλληνα ΥΠΑΜ στην σεισμόπληκτη περιοχή της Τουρκίας για να φτιάξει το… κλίμα μεταξύ Αθήνας και Άγκυρας.

Το πως θα… φτιάξει το κλίμα μεταξύ Αθήνας και Άγκυρας αποκάλυψε ο Τούρκος υπουργός Άμυνας, Γιασάρ Γκιουλέρ, με δηλώσεις του στην τουρκική εφημερίδα Sabah.

Σύμφωνα με τον Γκιουλέρ «στο πλαίσιο των μέτρων οικοδόμησης εμπιστοσύνης με την Ελλάδα, μπορούν να ξεκινήσουν αθλητικές δραστηριότητες μεταξύ στρατιωτικών σχολών το 2024» ενώ όπως ανέφερε ο «Έλληνας υπουργός Άμυνας (σ.σ. Νίκος Δένδιας) θα επισκεφθεί τη ζώνη του σεισμού το φθινόπωρο».

Πάντως την ίδια ώρα, το τουρκικό γεωτρύπανο Abdülhamid Han θα παίζει με τα… μέτρα της ελληνικής ΑΟΖ καθώς ξεκίνησε την αποστολή του στην Ανατολική Μεσόγειο.

Η τουρκική NAVTEX έχει ισχύ έως της 6 Φεβρουαρίου, με τον προορισμό του Abdülhamid Han να είναι η περιοχή Akseki-1 εντός της τουρκικής ΑΟΖ (σ.σ. βάσει του Χάρτη της Σεβίλλης) και εντός της περιοχής της παράνομης τουρκικής «Γαλάζιας Πατρίδας».

Οι Τούρκοι έστειλαν το τουρκικό γεωτρύπανο σχεδόν πάνω στο όριο της ελληνικής ΑΟΖ, νότια/νοτιοαανατολικά του Καστελόριζου.

Mάλιστα σύμφωνα με δημοσίευση της τουρκικής Turkish Petroleum Corporation το πλοίο βρίσκεται ήδη στη θέση του στην περιοχή ερευνών.

Πάντως να σημειωθεί πως το τουρκικό γεωτρύπανο λέγεται πως διαθέτει και ερευνητικό υποβρύχιο, το οποίο μπορεί να κάνει ερευνες και εκτός του σημείου που θα φαίνεται το πλοίο επιφανείας.

Διαβάστε επίσης:

To Club Rafale που μπαίνει η Ελλάδα και η αλλαγή των Γάλλων στην πολιτική των Rafale

Θα παίζει με τα… μέτρα της ΑΟΖ το τουρκικό γεωτρύπανο – Το έστειλαν σχεδόν πάνω στο όριο της ελληνικής ΑΟΖ – Θα έχει και υποβρύχιο;

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αθλητικές δραστηριότητες μεταξύ στρατιωτικών σχολών Ελλάδας – Τουρκίας και επίσκεψη του ΥΠΑΜ στην Τουρκία για να… φτιάξει το κλίμα». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ