Αρχική » Ελληνοτουρκικά

Ελληνοτουρκικά: Βάζουν πυραύλους και στα ελληνικά υποβρύχια 214;

Η Αθήνα μελετά τις πιθανότητες τα νέα ελληνικά υποβρύχια να διαθέτουν και το IRIS-T, κατά αεροπορικών απειλών.

Διονύσης Αντωνέλλος Ένοπλες Δυνάμεις Ελληνοτουρκικά
Ελληνοτουρκικά: Βάζουν πυραύλους και στα ελληνικά υποβρύχια 214;

Ελληνοτουρκικά: Βάζουν πυραύλους και στα ελληνικά υποβρύχια 214 ενώ θέλουμε να πάρουμε και άλλα τέσσερα.

Ιδιαίτερα έντονη είναι η επιθυμία της Αθήνας να ενεργοποιηθεί η ρήτρα για 2+2 γερμανικά υποβρύχια 214.

Πολλά θα εξαρτηθούν από το πώς θα πάνε οι γερμανοτουρκικές σχέσεις, οι οποίες πάνε από το κακό στο χειρότερο.

Οι Γερμανοί δεν είναι Αμερικανοί. Δηλαδή αν στραβώσουν, στραβώνουν για τα καλά. Έτσι είναι. Προτεστάντες γαρ. Αν στραβώσει και άλλο το κλίμα με την Τουρκία μη θεωρείτε δεδομένο πως θα πάνε όλα καλά με τα γερμανικά υποβρύχια που είναι να πάρει η Τουρκία.

Εδώ έρχεται η Αθήνα, η οποία θα μπορούσε (σ.σ. ίσως έγινε η σχετική κουβέντα στην επίσκεψη στην Αθήνα της Γερμανίδας υπουργου Εξωτερικών, Αναλένα Μπερμποκ) να καλυψει την χασούρα των Γερμανών, αν δεν παραδόσουν τα γερμανικά υποβρύχια στην Τουρκία, από την αγορά 2+2 γερμανικών υποβρυχίων 214 από την Ελλάδα.

Ελληνοτουρκικά: Βάζουν πυραύλους και στα ελληνικά υποβρύχια 214;

Την ίδια ώρα η Αθήνα μελετά τις πιθανότητες τα νέα ελληνικά υποβρύχια να διαθέτουν και το IRIS-T, κατά αεροπορικών απειλών. Οι Γερμανοί το δουλεύουν για τα 209 και 212Α υποβρύχιά τους, γιατι να μην γίνει και στα ελληνικά.

Μάλιστα και οι Τούρκοι έχουν δηλώσει την διάθεσή τους να έχουν τα γερμανικά υποβρύχια που θα πάρουν δυνατότητα πληγμάτων με πυραύλους.

Η Αθήνα δεν θέλει να χάσει το πάνω χέρι στο βυθό του Αιγαίου και κάνει προσπάθειες όχι μόνο να αναβαθμίσει τα 214 που έχει αλλά να αγοράσει και άλλα με παραπάνω δυνατότητες από τα υπάρχοντα.

Διαβάστε επίσης:

Ελληνοτουρκικά: Έτσι θα προσπαθήσει να αιφνιδιάσει την Ελλάδα η Τουρκια με drone πλοία;

Ισραηλινοί μας δίνουν γερμανικές φρεγάτες με ισραηλινά όπλα σε σούπερ τιμή- Γιατί δεν τις παίρνουμε
Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ελληνοτουρκικά: Βάζουν πυραύλους και στα ελληνικά υποβρύχια 214;». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ