Αρχική » Ελληνοτουρκικά

Τουρκοι: Έτσι περνάνε τα ελληνικά F-16 κάτω από τη μύτη μας

Σα να παραδέχονται οι Τούρκοι πως είναι αδύνατο να αντιδράσουν στα ελληνικά F-16 που πάνε στην Κύπρο.

Διονύσης Αντωνέλλος Ελληνοτουρκικά

Τουρκοι: Έτσι περνάνε τα ελληνικά F-16 κάτω από τη μύτη μας αν θέλουν να πάνε απο την Κρήτη στην Κύπρο.

Ο Τούρκος αναλυτης Αμπντουλάχ Μπέτσι με μία σειρά (σ.σ. νήμα) στον λογαριασμό του στο Twitter προσπαθεί να αποδείξει πόσο δύσκολο είναι για την Ελλάδα να προστατέψει την Κύπρο, αφού όπως σημειώνει χρειάζονται… πάνω από 1.000 χλμ για να περάσουν απαρατήρητα απο τα τουρκικά ραντάρ τα ελληνικά F-16.

Aπό την Σούδα στην Λευκωσία η απόσταση που πρέπει να ταξιδέψουν τα ελληνικά F-16 είναι 875 χλμ, την ώρα που η απόσταση από την τουρκική βάση του Ιντσιρλίκ στην Λευκωσία είναι το 1/4, τονίζεται από τον Τούρκο αναλυτή.

Τουρκοι: Έτσι περνάνε τα ελληνικά F-16 κάτω από τη μύτη μας

Ενδιαφέρον έχει πως ο Τούρκος αναλυτής θεωρεί δεδομένο πως τα ελληνικά F-16 μπορούν εύκολα να παρακάμψουν τα τουρκικά ραντάρ πετώντας στο ύψος της θάλασσας και απομακρύνοντας λίγο την πορεία τους από τα τουρκικά παράλια.

Τουρκοι: Έτσι περνάνε τα ελληνικά F-16 κάτω από τη μύτη μας

Σα να παραδέχονται οι Τούρκοι πως είναι αδύνατο να αντιδράσουν στα ελληνικά F-16 που πάνε στην Κύπρο.

Πώς να μην το λένε αυτό μάλιστα, όταν τουλαχιστον τρεις φορές τα τελευταία δύο χρόνια είδαν ξαφνικά ελληνικά F-16 στην Κύπρο.

Η ελπίδα των Τούρκων είναι ότι τα ελληνικά F-16 διανύοντας αυτή την απόσταση των 1000 χλμ δεν θα έχουν πολλά καύσιμα για να επιχειρήσουν στην Κύπρο.

Διαβάστε επίσης:

Ελληνοτουρκικά: Βάζουν πυραύλους και στα ελληνικά υποβρύχια 214;

Ελληνοτουρκικά: Οι Γερμανοί έχουν τρόπο να τελειώσουν τα Bayraktar στο Αιγαίο
Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τουρκοι: Έτσι περνάνε τα ελληνικά F-16 κάτω από τη μύτη μας». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ