Αρχική » Ελληνοτουρκικά

Κόβουν την ανάσα οι Έλληνες φύλακες του Ν.Α. Αιγαίου – Φυλάνε τη Μεγίστη

Εντυπωσιακά είναι τα πλάνα από την περιπολία των φυλακων του Ν.Α. Αιγαίου.

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Ένοπλες Δυνάμεις Ελληνοτουρκικά
Κόβουν την ανάσα οι Έλληνες φύλακες του Ν.Α. Αιγαίου - Φυλάνε τη Μεγίστη

Κόβουν την ανάσα οι Έλληνες φύλακες του Ν.Α. Αιγαίου οι οποίοι φυλάνε μεταξύ άλλων και το σύμπλεγμα της Μεγίστης.

Οι Έλληνες φύλακες του Ν.Α. είναι έτοιμοι για όλα, ώστε να διασφαλίσουν τα ελληνικά δικαιώματα στην πιο «καυτή» περιοχή της ελληνικής ΑΟΖ.

Η σημασία του συμπλέγματος της Μεγίστης είναι τεράστια, όπου Καστελόριζο, Ρος και ειδικά η Στρογγύλη διαφυλάττουν το δικαίωμα της Ελλάδας για ένωση της ελληνικής ΑΟΖ με την κυπριακή ενώ βάζουν ταφόπλακα στα σχέδια των Τούρκων για τη «Γαλάζια Πατρίδα».

Κόβουν την ανάσα οι Έλληνες φύλακες του Ν.Α. Αιγαίου – Φυλάνε τη Μεγίστη

Εντυπωσιακά είναι τα πλάνα από την περιπολία των φυλακων του Ν.Α. Αιγαίου, τα οποία προκειται να προβληθούν στην ΕΡΤ2 την Κυριακής στις 11:30.

Νωρίτερα, τουρκικά δημοσιεύματα ήγειραν θέμα με την παρουσία ελληνικών ενόπλων δυνάμεων στην περιοχή.

«Η Ελλάδα συνεχίζει να διαταράσσει προκλητικά το μη στρατιωτικό καθεστώς του νησιού Meis (σ.σ. Καστελόριζο) στέλνοντας στρατιωτικά πλοία στο νησί, το οποίο προβλεπόταν να είναι σε μη στρατιωτικό καθεστώς σύμφωνα με το 15ο άρθρο της Συνθήκης Ειρήνης της Λωζάνης του 1923 και την 1η παράγραφο του Παρισιού του 1947. Συνθήκη ειρήνης!», αναφέρεται στον τουρκικό λογαριασμό
TÜRK DEGS / TURK MAGS στο twitter.

Ο συγκεκριμένος τουρκικός λογαριασμός εκφράζει τις θέσεις του Τούρκου ε.α. ναυάρχου και εκ των εμπνευστών της παράνομης τουρκικής «Γαλάζιας Πατρίδας», Τσιχάτ Γιαϊτσί.

Διαβάστε επίσης:

Τουρκία: Η ζέστη της Αφρικής και της Βασόρας θα χτυπήσουν μαζί στις 12 Ιουλίου την χώρα – Επείγουσα ανακοίνωση

Εμφανίστηκε η νέα τουρκικη φρεγάτα F-515 Istanbul

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κόβουν την ανάσα οι Έλληνες φύλακες του Ν.Α. Αιγαίου – Φυλάνε τη Μεγίστη». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ