Αρχική » Ελληνοτουρκικά

Mετέφερε μετανάστες με jet ski στην Κω

Τον είδαν από στρατιωτικό παρατηρητήριο και τον συνέλαβε το Λιμενικό.

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Ελληνοτουρκικά
Mετέφερε μετανάστες με jet ski στην Κω

Mετέφερε μετανάστες με jet ski στην Κω όμως τον είδαν από στρατιωτικό παρατηρητήριο και τον συνέλαβε το Λιμενικό.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της dimokratiki.gr της Ρόδου, ένας 18χρονος Τούρκος αποβίβασε δύο άτομα από το jet ski του στην ακτή ΣΚΑΝΔΑΡΙ στην Κω τα οποία συνελήφθησαν.

Ο χειριστής του τζετ σκι, στη θέα του περιπολικού σκάφους, ανέπτυξε μεγάλη ταχύτητα προς την παρακείμενη παραλία ¨ΛΑΜΠΗ¨, όπου προσπάθησε να διαφύγει.

Mετέφερε μετανάστες με jet ski στην Κω

«Ακολούθως, στελέχη του γραφείου ασφάλειας της οικείας Λιμενικής Αρχής εντόπισαν τον 18χρονο χειριστή του τζετ σκι, ο οποίος μεταφέρθηκε στο Προαναχωρησιακό Κέντρο Αλλοδαπών στην Κω», αναφέρεται στο δημοσίευμα.

Από το Λιμεναρχείο Κω που διενεργεί την προανάκριση, συνελήφθη ο 18χρονος για παράβαση του άρθρου 30 του Ν. 4251/2014 (Κώδικας Μετανάστευσης), του άρθρου 306 Π.Κ. (Έκθεση) και του άρθρου 83 Ν. 3386/2005 (Παράνομη Είσοδος και Έξοδος από τη χώρα) όπως ισχύει, ενώ κατασχέθηκε το εν λόγω μέσο διακίνησης.

Διαβάστε επίσης:

Ελληνοτουρκικά: Πόσα ΚΑΑΝ θέλει να φτιάξει η Τουρκία το 2028

Rafale: Θα κυριαρχήσουν στην Ευρώπη τα F-35 έως το 2075 – Το παράθυρο του 2040

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Mετέφερε μετανάστες με jet ski στην Κω». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ