Αρχική » Ελληνοτουρκικά

Ερντογάν: Είμαστε έτοιμοι για τα ελληνικά νησιά και την Αλεξανδρούπολη – Τι εννοεί;

«Έχουμε μια προφύλαξη, όλα είναι έτοιμα. Ως εκ τούτου, κάνουμε τα βήματά μας ανάλογα», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Τούρκος πρόεδρος.

Διονύσης Αντωνέλλος Ελληνοτουρκικά
Ερντογάν: Είμαστε έτοιμοι για τα ελληνικά νησιά και την Αλεξανδρούπολη - Τι εννοεί;

Ερντογάν: Είμαστε έτοιμοι για τα ελληνικά νησιά και την Αλεξανδρούπολη, «βάλαμε την πανωπλία μας», είπε ο Τούρκος πρόεδρος, κατά την διάρκεια δηλώσεών του μετά την επιστροφή του από την επίσκεψή του από το Καζακστάν.

Ο Τούρκος πρόεδρος προήδρευσε της τέταρτης Συνάντησης του Συμβουλίου Στρατηγικής Συνεργασίας Υψηλού Επιπέδου ενώ κατά την επιστροφή του στην Τουρκία δεν έλειψε από τις δηλώσεις του η αναφορά, για άλλη μια φορά, στην Ελλάδα, τα ελληνικά νησιά του Αιγαίου και την Αλεξανδρούπολη.

«Βλέπουμε βέβαια τι έγινε στην Αλεξανδρούπολη ή σε διάφορα νησιά. Αφού φορέσουμε την πανοπλία μας και λάβουμε τις προφυλάξεις μας, δεν μας δίνουν κανέναν φόβο. Έχουμε μια προφύλαξη, όλα είναι έτοιμα. Ως εκ τούτου, κάνουμε τα βήματά μας ανάλογα», σημείωσε μεταξύ άλλων ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Ερντογάν: Είμαστε έτοιμοι για τα ελληνικά νησιά και την Αλεξανδρούπολη – Τι εννοεί;

«Μπορεί να έρθουμε ξαφνικά ένα βράδυ. Η ιστορία θα καταγραφεί», συμπλήρωσε, επαναλαμβάνοντας την συγκεκριμένη φράση που έχει προκαλέσει αντιδράσεις στην Ελλάδα και τους συμμάχους της.

Την ίδια ώρα, ο Έλληνας Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Κωνσταντίνος Φλώρος πήγε στην Χίο και οι Τούρκοι τρελάθηκαν από την αναφορά του στα ελληνικά ιερά και όσια.

Οι Τούρκοι κάνουν λόγο για προβοκάτσια από την Ελλάδα με την συγκεκριμένη επίσκεψη του Κωνσταντίνου Φλώρου, η οποία όπως λένε ήρθε μετά «μετά το κλείδωμα στα ελληνικά ραντάρ των τουρκικων F-16 στο Αιγαίο» και τον οπλισμό μη στρατιωτικών νησιών.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει το βίντεο από την ομιλία του Έλληνα Αρχηγού ΓΕΕΘΑ, όπου επαναλαμβάνεται τουλάχιστον τρεις φορές η αναφορά που έκανε ο Κωνσταντίνος Φλώρος στην ανάγκη η Ελλάδα να προστατεύσει τα ιερά και τα όσια.

Διαβάστε επίσης:

Ο Φλώρος πήγε στην Χίο και οι Τούρκοι τρελαίνονται από τα ιερά και τα όσια

Ελληνοτουρκικά: Συναγερμός στην Τουρκία για τα ελληνικά Rafale και F-16 – Αλλάζουν οι ισορροπίες στο Αιγαίο!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ερντογάν: Είμαστε έτοιμοι για τα ελληνικά νησιά και την Αλεξανδρούπολη – Τι εννοεί;». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ