Αρχική » Ελληνοτουρκικά

Προκαλεί την Ελλάδα ο Τούρκος αρχιναύαρχος στην παρέλαση με τα 100 τουρκικά πολεμικά πλοία

«Το τουρκικό ναυτικό βρίσκεται σε κάθε γωνιά της χώρας μας, ειδικά στη Γαλάζια Πατρίδα μας».

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Ένοπλες Δυνάμεις Ελληνοτουρκικά Γεωστρατηγική
Προκαλεί την Ελλάδα ο Τούρκος αρχιναύαρχος στην παρέλαση με τα 100 τουρκικά πολεμικά πλοία

Προκαλεί την Ελλάδα ο Τούρκος αρχιναύαρχος στην παρέλαση με τα 100 τουρκικά πολεμικά πλοία για τα 100 χρόνια της Τουρκίας.

Ο Διοικητής των Ναυτικών Δυνάμεων της Τουρκίας, ναύαρχος Ερκουμέτ Τατλίογλου, ήταν ο διοικητής της τουρκικής παρέλασης πλοίων τονίζοντας στις δηλώσεις του πως «πολύ λίγα ναυτικά στον κόσμο μπορούν να πραγματοποιήσουν μια τόσο δύσκολη και λεπτομερή δραστηριότητα».

Την ίδια ώρα, ο Τούρκος ναύαρχος υπογράμμισε πως «αντλώντας τη δύναμη και την αποφασιστικότητά του από το ευγενές τουρκικό έθνος, το τουρκικό ναυτικό βρίσκεται σε κάθε γωνιά της χώρας μας, ειδικά στη Γαλάζια Πατρίδα μας, πέρα ​​από τα σύνορά μας», σημειώνει το τουρκικό star.com.tr.

Προκαλεί την Ελλάδα ο Τούρκος αρχιναύαρχος στην παρέλαση με τα 100 τουρκικά πολεμικά πλοία

«Είμαστε στην υπηρεσία του έθνους, έτοιμοι να δώσουμε τη ζωή μας για την υπεράσπιση της πατρίδας με ακλόνητη αποφασιστικότητα και θέληση στις θάλασσες του κόσμου», συμπλήρωσε.

Διαβάστε επίσης:

Φάσκει και αντιφάσκει ο Ερντογάν – Η δήλωση που προκαλεί ερωτηματικά και αφορά την Ελλάδα

Τούρκοι: Δεν υπάρχει η συνθήκη της Λωζάνης στα σχολικά εγχειρίδια στην Ελλάδα

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Προκαλεί την Ελλάδα ο Τούρκος αρχιναύαρχος στην παρέλαση με τα 100 τουρκικά πολεμικά πλοία». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ