Αρχική » Ελληνοτουρκικά

Rafale: Η φωτογραφία που τα αλλάζει όλα – Ο νέος πυρηνικός πύραυλος των Rafale

Πρόκειται για πυρηνικό πύραυλο ο οποίος πυροδοτήθηκε κατά την διάρκεια της επιχείρησης Durandal.

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Ένοπλες Δυνάμεις Ελληνοτουρκικά
Rafale: Η φωτογραφία που τα αλλάζει όλα - Ο νέος πυρηνικός πύραυλος των Rafale

Ο Σεμπαστιάν Λεκορνού, υπουργός Ενόπλων Δυνάμεων της Γαλλίας, εξέφρασε τη μεγάλη ικανοποίησή του για την πρώτη εκτόξευση από τα Rafale του ASMPA-R.

Πρόκειται για πυρηνικό πύραυλο ο οποίος πυροδοτήθηκε κατά την διάρκεια της επιχείρησης Durandal, η οποία περιελάμβανε «πραγματικές» συνθήκες πυροδότησης.

Σχεδιασμένος από τον κατασκευαστή πυραύλων MBDA, ο ASMPA-R πρέπει να εξοπλίζει αεροσκάφη Rafale που παράγονται από την Dassault και να επιτρέπει την πυρηνική αποτροπή στον αέρα ενώ υπερβαίνει σε ταχύτητα τα 3 Mach.

Μέχρι το 2035, αυτή η τελευταία έκδοση του πυραύλου ASMP θα αντικατασταθεί από έναν λεγόμενο πυρηνικό πύραυλο αέρος-εδάφους «τέταρτης γενιάς» (ASN4G), που αναπτύχθηκε επίσης από την MBDA και θα επικεντρώνεται κυρίως σε ταχύτητες μεγαλύτερες από τις επιδόσεις του ASMP.

Διαβάστε επίσης:

Rafale: Η Κίνα κάνει αυτό που δεν μπορεί να κάνει η Τουρκία – Πώς τα γαλλικά μαχητικά της Ελλάδας αλλάζουν τα πάντα

Στην Τουρκία των 100 εκατ. ο Ερντογάν ζητά τρία παιδιά από κάθε ζευγάρι Τούρκων – Ο πληθυσμός είναι η μεγαλύτερη δύναμή μας λέει – Την ίδια ώρα η Ελλάδα των 9 εκατ. γερνάει

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Rafale: Η φωτογραφία που τα αλλάζει όλα – Ο νέος πυρηνικός πύραυλος των Rafale». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ