Αρχική » Ελληνοτουρκικά

Τελικά δεν ήταν τόσο εύκολο για τους Τούρκους όπως νόμιζαν όταν είδαν τους Έλληνες να το κάνουν στο Σουδάν – Πήγαν να θρηνήσουν θύματα

Παρόλο που η ελληνική αποστολή στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, η τουρκική παρά λίγο να εξελιχθεί σε ανθρώπινη τραγωδία.

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Ένοπλες Δυνάμεις Ελληνοτουρκικά Διεθνή
Τελικά δεν ήταν τόσο εύκολο για τους Τούρκους όπως νόμιζαν όταν είδαν τους Έλληνες να το κάνουν στο Σουδάν - Πήγαν να θρηνήσουν θύματα

Τελικά δεν ήταν τόσο εύκολο για τους Τούρκους όπως νόμιζαν όταν είδαν τους Έλληνες να το κάνουν στο Σουδάν και να προσγειώνουν το ελληνικο C-130 με ασφάλεια – Πήγαν να θρηνήσουν θύματα.

Παραλίγο να υπάρξει τραγικό περιστατικό με το τουρκικό C-130 το οποίο πήγε στο Σουδάν για να παραλάβει Τούρκους πολίτες από την εμπόλεμη ζώνη, όπως είχε κάνει λίγες ώρες πριν και ένα ελληνικό C-130.

Όμως, παρόλο που η ελληνική αποστολή στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, η τουρκική παρά λίγο να εξελιχθεί σε ανθρώπινη τραγωδία.

Τελικά δεν ήταν τόσο εύκολο για τους Τούρκους όπως νόμιζαν όταν είδαν τους Έλληνες να το κάνουν στο Σουδάν

Αυτό γιατί οι Τούρκοι δεν ασφάλισαν την προσγείωση του τουρκικού C-130, όπως είχαν κάνει οι Έλληνες, με αποτέλεσμα αυτό να δεχτεί πυρά κατά την διάρκεια της προσγείωσής του.

Τελικά δεν υπήρξαν θύματα, ενώ το τουρκικό αερσοκάφος έπαθε κάποιες ζημιες.

Ίσως οι… Τούρκοι να νόμιζαν πως αφού το έκαναν οι Έλληνες λίγες ώρες πριν, θα μπορούσαν να το κάνουν και αυτοί με τα ίδια αποτελέσματα.

Τελικά, η εξέλιξη αυτή έδειξε πόσο δύσκολη ήταν η απόλυτα επιτυχημένη ελληνική αποστολή διάσωσης στο Σουδάν.

Διαβάστε επίσης:

Bayraktar: Οι Τούρκοι τους βάζουν μίνι πυραύλους κρουζ εμβέλειας 200 χλμ

Τουρκία: Απίστευτα προκλητικό σποτάκι του Ερντογάν με την Αγιά Σοφιά, ενόψει εκλογών (vid)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τελικά δεν ήταν τόσο εύκολο για τους Τούρκους όπως νόμιζαν όταν είδαν τους Έλληνες να το κάνουν στο Σουδάν – Πήγαν να θρηνήσουν θύματα». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ