Αρχική » Ελληνοτουρκικά

Toυρκία: Οι Τούρκοι φτιάχνουν καμικάζι drone που θα εκτοξεύεται από τα τουρκικά Βayraktar

«Mη επανδρωμένο αεροσκάφος καμικάζι» θα εκτοξεύεται από ένα μη επανδρωμένο αεροσκάφος.

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Ένοπλες Δυνάμεις Ελληνοτουρκικά
Toυρκία: Οι Τούρκοι φτιάχνουν καμικάζι drone που θα εκτοξεύεται από τα τουρκικά Βayraktar

Toυρκία: Οι Τούρκοι φτιάχνουν τα καμικάζι drone KAGEM που θα εκτοξεύονται από τα τουρκικά Βayraktar και AKINCI.

Η τουρκική BAYKAR, κατασκευαστής των Bayraktar TB2, AKINCI και KIZILELMA αναπτύσσει το καμικάζι drone KAGEM το οποίο θα εκτοξεύεται από τα τουρκικά UAV.

«Το KAGEM εμφανίστηκε για πρώτη φορά κατά τη διάρκεια της Διεθνούς Έκθεσης Αμυντικής Βιομηχανίας IDEX 2023 που πραγματοποιήθηκε στο Άμπου Ντάμπι, την πρωτεύουσα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων», γράφει το τουρκικο αμυντικό σάιτ savunmasanayist.com.

Συγκεκριμένα στο φυλλάδιο των AKINCI UAV που εκτέθηκε στην έκθεση από την BAYKAR, φάνηκε ότι στο τμήμα πυρομαχικών υπήρχε ένα προϊόν με την ονομασία «KAGEM».

Toυρκία: Οι Τούρκοι φτιάχνουν καμικάζι drone που θα εκτοξεύεται από τα τουρκικά Βayraktar

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έλαβε το SavunmaSanayiST.com το KAGEM αναπτύχθηκε από την BAYKAR, είναι ένα «μη επανδρωμένο αεροσκάφος καμικάζι» που εκτοξεύεται από ένα μη επανδρωμένο αεροσκάφος.

Τα KAGEM θα εκτοξεύονται από ένα AKINCI ή ένα Bayraktar TB2 ενώ αυτά βρίσκονται στον αέρα και αφού φτάνουν στον στόχο τους θα αυτοπυροδοτούνται.

Η εμβέλεια των KAGEM παραμένει ασαφής ωστόσο, σύμφωνα με τους Τούρκους, υπολογίζεται ότι θα έχουν αυτονομία 50-60 χιλιομέτρων.

Διαβάστε επίσης:

Τα drone μεγάλης εμβέλειας του Ιράν κλέβουν την παράσταση από τα τουρκικά Bayraktar

Survivor διαρροή 23/2: ΟΡΙΣΤΙΚΟ! Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο φαγητού!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Toυρκία: Οι Τούρκοι φτιάχνουν καμικάζι drone που θα εκτοξεύεται από τα τουρκικά Βayraktar». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ