Αρχική » Ελληνοτουρκικά

Τούρκοι: Έφτιαξαν drone για να αντέχουν στον ηλεκτρονικό πόλεμο της Ελλάδας

Οι Τούρκοι έφτιαξαν «αόρατα» drone που λένε ότι αντέχουν στον ηλεκτρονικό πόλεμο.

Διονύσης Αντωνέλλος Ελληνοτουρκικά
Τούρκοι: Έφτιαξαν drone για να αντέχουν στον ηλεκτρονικό πόλεμο της Ελλάδας

Τούρκοι: Έφτιαξαν drone για να αντέχουν στον ηλεκτρονικό πόλεμο, δήλωσε ο Γενικός Διευθυντής της STM, Οζγκού Γκιουλεργιουζ.

Το τουρκικό mini-spotter UAV TOGAN, αναπτύχθηκε από την τουρκική STM και αναμένεται να χρησιμοποιηθεί σε δραστηριότητες αναγνώρισης, επιτήρησης και πληροφοριών.

Ο Γενικός Διευθυντής της STM, Οζγκού Γκιουλεργιουζ ανέφερε σχετικά πως τα μίνι τουρκικά UAV θα «λειτουργούν σε περιοχές χωρίς GPS» και θα μπορούν να εκτελούν τα καθήκοντά τους χωρίς να «επηρεάζονται από την απειλή ηλεκτρονικού πολέμου του εχθρού».

«Πραγματοποιήσαμε τις πρώτες παραδόσεις του εθνικού μας παρατηρητή με περιστροφική πτέρυγα, TOGAN, το οποίο αναπτύξαμε για σκοπούς αναγνώρισης, επιτήρησης και πληροφοριών. Καλή τύχη», ανέφερε ο πρόεδρος της τουρκικής Αμυντικής Βιομηχανίας Δρ. Ισμαήλ Ντεμίρ.

«Το TOGAN μπορεί επίσης να πραγματοποιήσει κοινές επιχειρήσεις με άλλα UAV της STM. Μπορεί το TOGAN, που θα προσθέσει δύναμη, να είναι επωφελές για τη χώρα μας και οι δυνάμεις ασφαλείας μας», ανέφερε ο Οζγκού Γκιουλεργιουζ.

Την ίδια ώρα, έγινε γνωστό πως οι Ισραηλινοί έκλεισαν συμβόλαιο με «ευρωπαϊκή χώρα του ΝΑΤΟ» για την προμήθεια αεροσκάφους ηλεκτρονικού πολέμου και έγκαιρης προειδοποίησης.

Δεν έχει γίνει γνωστό ακόμα το όνομα της χώρας, όμως πολλοί έφεραν στο μυαλό τους την Ελλάδα καθώς το σενάριο αυτό έχει ήδη έχει αναφερθεί στα geostratigika.gr.

Επίσης, δημοσιεύματα θέλουν νέα ισραηλινά ραντάρ, διαφορετικής τεχνολογίας από τα υφιστάμενα ελληνικά, να εγκαθίστανται στα ελληνικά νησιά.

Τα ισραηλινά ραντάρ θα μπορούν να δείχνουν σε πραγματικό χρόνο (διάταξη φάσης) την ακριβή θέση του στόχου, θα είναι 4D και ΑΕΣΑ και θα μπορούν να μεταφέρουν δεδομένα και σε άλλες πλατφόρμες όπως Belharra, ιπτάμενα ραντάρ, Rafale και F-16 Viper (σ.σ. αργότερα και σε F-35).

Λέτε οι κινήσεις των Τούρκων για αόρατα μικρά τουρκικά drone να κινούνται και προς αυτή την κατεύθυνση; Τις παράκαμψης της ελληνικής αεράμυνας;

Διαβάστε επίσης:

Φοιτήτριες από την Τουρκία βγάζουν φωτογραφίες χωρίς ρούχα – Γιατί το κάνουν

Rafale: Οι Γάλλοι φτιάχνουν τα Super Rafale για να τα συνδυάσουν με τα NEUROn

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τούρκοι: Έφτιαξαν drone για να αντέχουν στον ηλεκτρονικό πόλεμο της Ελλάδας». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ