Αρχική » Viral

Φοιτήτριες από την Τουρκία βγάζουν φωτογραφίες χωρίς ρούχα – Γιατί το κάνουν

O ιστότοπος όπου δημοσιεύονται εικόνες του γυναικείου σώματος χωρίς λογοκρισία, με στόχο την συγκέντρωση χρημάτων μέσω δωρεών.

Διονύσης Αντωνέλλος Διεθνή Viral
Φοιτήτριες από την Τουρκία βγάζουν φωτογραφίες χωρίς ρούχα - Γιατί το κάνουν

Φοιτήτριες από την Τουρκία βγάζουν φωτογραφίες χωρίς ρούχα και τις διακινούν στη πλατφόρμα Odtufans.

Οι συγκεκριμένες φοιτήτριες ανήκουν σε μία ευρύτερη ομάδα φοιτητριών από τη Μέση Ανατολή, οι οποίες αντιδρούν με αυτόν τον τρόπο στην πολιτικοποίηση και τη λογοκρισία του σώματος.

Φοιτήτριες από πανεπιστήμια της Μέσης Ανατολής έφτιαξαν το Odtufans, στην λογική του Onlyfans.

Δηλαδή, πρόκειται για έναν ιστότοπο όπου δημοσιεύονται εικόνες του γυναικείου σώματος χωρίς λογοκρισία, με στόχο την συγκέντρωση χρημάτων μέσω δωρεών.

Φοιτήτριες από την Τουρκία βγάζουν φωτογραφίες χωρίς ρούχα – Γιατί το κάνουν

Στόχος της συγκεκριμένης κίνησης είναι να περάσει το μήνυμα ότι οι γυναίκες μπορούν «να χρησιμοποιήσουν το σώμα τους όπως θέλουν», γράφει το τουρκικό haberler.com.

«Με αυτόν τον ιστότοπο, κάνουμε εκστρατεία για να ευαισθητοποιήσουμε ενάντια στην πολιτικοποίηση του γυναικείου σώματος. Η γυναίκα είναι η μόνη που μπορεί να πάρει αποφάσεις για το σώμα της. Είμαστε ενάντια στην πολιτικοποίηση και τη λογοκρισία του σώματος», σημειώνεται στο Odtufans.

Διαβάστε επίσης:

Rafale: Οι Γάλλοι φτιάχνουν τα Super Rafale για να τα συνδυάσουν με τα NEUROn

Δίνουν οι Ισραηλινοί αεροπλανο ηλεκτρονικού πολέμου στην Ελλάδα;

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Φοιτήτριες από την Τουρκία βγάζουν φωτογραφίες χωρίς ρούχα – Γιατί το κάνουν». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ