Αρχική » Διεθνή

Rafale: Οι Γάλλοι φτιάχνουν τα Super Rafale για να τα συνδυάσουν με τα NEUROn

Τα νέα αυτά Rafale θα κληθούν να διατηρήσουν επίκαιρη την γαλλική Πολεμική Αεροπορία, έως την ώρα της δημιουργίας του γαλλικού μαχητικού 6ης γενιάς.

Διονύσης Αντωνέλλος Ελληνοτουρκικά Εξοπλιστικά Διεθνή
Rafale: Οι Γάλλοι φτιάχνουν τα Super Rafale για να τα συνδυάσουν με τα NEUROn

Rafale: Οι Γάλλοι φτιάχνουν τα Super Rafale για να τα συνδυάσουν με τα drone νέας γενιάς NEUROn μέχρι να φτιάξουν μαχητικά έκτης γενιάς.

Οι Γάλλοι έχουν να αντιμετωπίσουν ένα… υπαρξιακό πρόβλημα που απασχολεί την Πολεμική τους Αεροπορία. Τι να κάνουν μέχρι να φτιάξουν γαλλικά μαχητικά 6ης γενιάς.

Το Παρίσι υπολογίζει να μπορέσει να έχει γαλλικά μαχητικά 6ης γενιάς, σε ικανούς αριθμούς, γύρω στο 2050.

Λογικό, αφού πρέπει να γίνουν πολλά βήματα ακόμα. Όμως τα υπάρχοντα γαλλικά Rafale θα διαθέτουν ανταγωνιστική τεχνολογία αιχμής το πολυ έως το 2035.

Από το 2035 έως το 2050 είναι 15 χρόνια. Όχι λίγος καιρός για να μείνει χωρίς μαχητικό νέας γενιάς εκείνη την περίοδο η Γαλλία (σ.σ. έτσι την έχει… πατήσει τώρα η Τουρκία, η οποία έχει μείνει για επτά έως δέκα χρόνια χωρίς μαχητικό νέας γενιάς).

Έτσι, σύμφωνα με το έγκυρο γαλλικό αμυντικό σάιτ metadefence.fr, η Γαλλία σκέφτεται να ενεργοποιήσει την δημιουργία των Super Rafale.

Τα Super Rafale θα είναι βελτιωμένα γαλλικά Rafale, μεγαλύτερα, με μεγαλύτερη εμβέλεια δράσης, καλύτερες στελθ δυνατότητες, με περισσότερα όπλα και περισσότερες δυνατότητες ηλεκτονρικού πολέμου.

Τα νέα αυτά Rafale θα κληθούν να διατηρήσουν επίκαιρη την γαλλική Πολεμική Αεροπορία, έως την ώρα της δημιουργίας του γαλλικού μαχητικού 6ης γενιάς.

Το γαλλικό σχέδιο μάλιστα, περιλαμβάνει και την ανάπτυξη των drone νέας γενιάς NEUROn (σ.σ. τυπικό το όνομα, λόγω έλλειψης άλλου παρόμοιου πρότζεκτ), αυτή τη φορά όμως μόνο με γαλλική συμμετοχή αφού η διαφωνία με την Airbus D&S για τον σχεδιασμό του NEUROn οδήγησε σε πάγωμα του πρότζεκτ.

Διαβάστε επίσης:

Oυκρανία: Τρέλανε τον Πούτιν η κοροϊδία της Τουρκίας με τα Bayraktar

Eλληνοτουρκικά: Γιατί δεν ανησυχούν οι τουρκικοί πύραυλοι κρουζ στα τουρκικά Akinci

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Rafale: Οι Γάλλοι φτιάχνουν τα Super Rafale για να τα συνδυάσουν με τα NEUROn». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ