Αρχική » Ελληνοτουρκικά

Τουρκία: Show Ιμάμογλου στην ανάληψη των καθηκόντων του – Μήνυμα στον Ερντογάν!

Ο δήμαρχος της Κωνσταντινούπολης, Εκρέμ Ιμάμογλου, έστειλε ένα σαφέστατο μήνυμα στον Ερντογάν και την τουρκική κυβέρνηση

Βαγγέλης Λάσκαρης Featured Ελληνοτουρκικά
Τουρκία: Show Ιμάμογλου στην ανάληψη των καθηκόντων του - Μήνυμα στον Ερντογάν!

Τουρκία: Σε πανωλεθρία μετατράπηκαν για το AKP και προσωπικά τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν οι δημοτικές εκλογές, καθώς υπέστη βαριά ήττα στους τρεις μεγάλους δήμους.

Μεγάλος κερδισμένος ήταν ο δήμαρχος Κωνσταντινούπολης Εκρέμ Ιμάμογλου, ο οποίος εδραίωσε την επανεκλογή του, με ποσοστό κοντά στο 50%.

Ο ίδιος μετά τη γνωστοποίηση των αποτελεσμάτων, πανηγύρισε χορεύονται σε ποντιακούς ρυθμούς, στέλνοντας το δικό του μήνυμα προς τον Ερντογάν. σύμφωνα με όσα μετέφερε ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ, Μανώλης Κωστίδης.

«Mε την άδεια σας, σας ενημερώνω πως μόλις τώρα έρχονται ο δήμαρχος της Κωνσταντινούπολης κύριος Εκρέμ Ιμάμογλου, και η αξιότιμη σύζυγος του Ντιλέκ Ιμάμογλου. Δήμαρχε Εκρέμ, πρόεδρε Εκρέμ.

Υπήρξαν προσπάθειες που είχαν επιχειρήσει να καθυστερήσουν και να εμποδίσουν το έργο μας. Εύχομαι και ελπίζω πως οι επιλογές του λαού μας, οι προτιμήσεις του λαού μας, η κοινή λογική να είναι ένα μήνυμα προς του κυβερνώντες στην Άγκυρα, στην κυβέρνηση και στον κύριο πρόεδρο.

Αυτό θα πρέπει να είναι ένα μήνυμα πως πρέπει να καθόμαστε στο ίδιο τραπέζι, στο να σκεφτόμαστε μαζί και να κινούμαστε μαζί. Αυτή είναι μια εθνική στάση.

Eκρέμ, Εκρέμ…»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τουρκία: Show Ιμάμογλου στην ανάληψη των καθηκόντων του – Μήνυμα στον Ερντογάν!». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Βαγγέλης Λάσκαρης

Συντάκτης στο GeoStratigika.gr

ΣΧΟΛΙΑ