Αρχική » Ένοπλες Δυνάμεις

F-35: Συνεκπαίδευση με ελληνικά Viper για να τα μαθαίνουν οι Έλληνες από τώρα;

Ιδιαίτερη σημασία έχει να αναφερθεί πως στην περιοχή νοτια της Κρήτης εκπαιδεύονται οι Έλληνες πιλότοι και στα F-16 Viper.

Διονύσης Αντωνέλλος Ένοπλες Δυνάμεις Ελληνοτουρκικά Εξοπλιστικά
F-35: Συνεκπαίδευση με ελληνικά Viper για να τα μαθαίνουν οι Έλληνες από τώρα;

F-35: Συνεκπαίδευση με ελληνικά Viper για να τα μαθαίνουν οι Έλληνες από τώρα αφού φαίνεται πως θα έρθουν πολύ πιο γρήγορα στην Ελλάδα από το αναμενομενο;

Προσγειώθηκαν τα F-35 στην Σούδα με τους Έλληνες χειριστές να ξεκινούν την ακτινογραφία στην 5η γενιά, διαβάζουμε στο hellasjournal.com.

Ιδιαίτερη σημασία έχει να αναφερθεί πως στην περιοχή νοτια της Κρήτης εκπαιδεύονται οι Έλληνες πιλότοι και στα F-16 Viper.

Mαθαίνουμε πως είναι ισχυρό το ενδεχόμενο τα ελληνικά F-16 να κάνουν συνεκπαίδευση με τα F 35 για ανταλλαγή δεδομένων μέσω link 16 για να μαθαίνουν από τώρα οι Έλληνες πιλότοι τις δυνατοτητες των F 35.

Nα σημειωθεί ότι η συζήτηση για τα ελληνικά F-35 έχει πάρει… φωτιά στην Τουρκία.

Τούρκοι αναλυτές εστιάζουν στο πρόγραμμα των F-35, με Τούρκους ειδικούς να σημειώνουν στο Haber Turk ότι τα F-35 θα «κάνουν μεγάλη διαφορά στο Αιγαίο».

Σύμφωνα με τον Γκιουρσέλ Τοκμάκογλου, πρώην διευθυντή πληροφοριών της τουρκικής αεροπορίας «το F-35 είναι άλλο πράγμα».

«Το F-35 είναι σαν ένα ρομπότ, ημιαυτόνομο τις αποφάσεις τις λαμβάνει το ίδιο το αεροσκάφος μέσω λογισμικών. Το F-16 δεν είναι έτσι, ο πιλότος το χρησιμοποιεί, απλά το νέο αεροσκάφος θα μπορεί να εκμεταλλευτεί τα συστήματα του F-35», συμπλήρωσε.

Φυσικά οι δηλώσεις του πήραν μεγάλη έκταση στα τουρκικά ΜΜΕ ενώ σχετικά διαβάσατε και στο sportime.gr.

Διαβάστε επίσης:

Έβρος: Έτσι θα περάσουν το ποτάμι τα ελληνικά άρματα αν χρειαστεί – Με το στόμα ανοιχτό οι Αμερικανοί

Επιτέλους ετοιμοπόλεμα τα C-27J Spartan μετά από 5 χρόνια – Ιδανικά για τα νησιά
Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «F-35: Συνεκπαίδευση με ελληνικά Viper για να τα μαθαίνουν οι Έλληνες από τώρα;». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ