Αρχική » Ελληνοτουρκικά

Τουρκία: Εlephant walk alla turca έκαναν τα AKINCI UCAV

Σύμφωνα με τον Τούρκο ειδικό τα τουρκικά Akinci είναι «εκτός εμβέλειας των κανονιοφόρων που ανήκουν στο ελληνικό ναυτικό» πράγμα που «σημαίνει τεράστιο τακτικό πλεονέκτημα», για την Τουρκία.

Διονύσης Αντωνέλλος Ελληνοτουρκικά
Τουρκία: Εlephant walk alla turca έκαναν τα AKINCI UCAV

Τουρκία: Εlephant walk alla turca έκαναν επτά τα AKINCI UCAV με Stand-off όπλα.

Τα Bayraktar AKINCI TİHA συγκεντρώθηκαν στο τουρκικό Κέντρο Εκπαίδευσης και Δοκιμών Πτήσεων AKINCI για λήψη φωτογραφιών και βίντεο.

Θυμίζουμε ότι ο Τούρκος αναλυτής αμυντικής πολιτικής, Τουράν Ογκούζ, είχε πει στο τουρκικό TRT News ότι τα πολυάριθμα νησιά και βραχονησίδες στο Αιγαίο αποτελούν μια πολύτιμη περιοχή «κρυψώνας», ιδιαίτερα για τις ελληνικές δυνάμεις.

Όμως, όπως είχε υπογραμμίζει οι «ακριβείς βολές των τουρκικών drone αλλάζουν τις δυνατότητες της Τουρκίας στο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο».

Σύμφωνα με τον Τούρκο ειδικό τα τουρκικά AKINCI είναι «εκτός εμβέλειας των κανονιοφόρων που ανήκουν στο ελληνικό ναυτικό» πράγμα που «σημαίνει τεράστιο τακτικό πλεονέκτημα», για την Τουρκία.

Οι καθοδηγούμενες με λέιζερ βόμβες των AKINCI μπορεί να αποτελέσει απειλή «με πολύ μεγαλύτερη δύναμη κρούσης σε πολύ μεγαλύτερες αποστάσεις για μεγαλύτερα εχθρικά πλοία», ανέφερε τότε.

Oι πύραυλοι αυτοί αρχικά προορίζονταν για τα τουρκικά F-35, όμως μετά την αποβολή της Άγκυραςαπό το πρόγραμμα αγοράς των αμερικανικών στελθ, θα προσαρμοστούν στα drone της με σκοπό την αντιμετώπιση των γαλλικών Rafale.

Οι Τούρκοι ευελπιστούν να έχουν δώδεκα Akinci έως το τέλος του χρόνου, με πυραύλους cruise SOM J, βεληνεκούς 250 χλμ.

Βέβαια οι Τούρκοι… ξεχνάνε πως επί του παρόντος είναι αδύνατο να κάνει ένα UAV με έλικα επιθετικούς ελιγμούς.

Το καλύτερο που μπορεί να κάνει ένα UCAV είναι να αναλάβει ρόλο αντι-drone, σημειώνει το eurasiantimes.com.

Τουρκία: Εlephant walk alla turca έκαναν τα AKINCI UCAV

Διαβάστε επισης:

F-35: Συνεκπαίδευση με ελληνικά Viper για να τα μαθαίνουν οι Έλληνες από τώρα;

Επιτέλους ετοιμοπόλεμα τα C-27J Spartan μετά από 5 χρόνια – Ιδανικά για τα νησιά

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τουρκία: Εlephant walk alla turca έκαναν τα AKINCI UCAV». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ