Αρχική » Ελληνοτουρκικά

Toυρκία: Πώς ο Πούτιν θέλει να κάνει τον Ερντογάν Σουλτάνο της ενέργειας

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν υπογράμμισε επίσης ότι η Ρωσία είναι πρόθυμη να πουλήσει αέριο στην Ευρώπη μέσω Τουρκίας

Διονύσης Αντωνέλλος Ελληνοτουρκικά Γεωστρατηγική
Toυρκία: Πώς ο Πούτιν θέλει να κάνει τον Ερντογάν Σουλτάνο της ενέργειας

Toυρκία: Πώς ο Πούτιν θέλει να κάνει τον Ερντογάν Σουλτάνο της ενέργειας με το ρωσικο σχέδιο για την μεταφορά ενέργειας μέσω Τουρκίας.

Σύμφωνα με τον Ρώσο πρόεδρο, Βλαντιμίρ Πούτιν «η Ρωσία είναι έτοιμη να προμηθεύσει φυσικό αέριο μέσω του Nord Stream 2».

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν υπογράμμισε επίσης ότι η Ρωσία είναι πρόθυμη να πουλήσει αέριο στην Ευρώπη μέσω Τουρκίας, σημειώνει η τουρκική hurriyet.com.

Toυρκία: Πώς ο Πούτιν θέλει να κάνει τον Ερντογάν Σουλτάνο της ενέργειας

«Ένας μεγάλος κόμβος φυσικού αερίου για την Ευρώπη μπορεί να δημιουργηθεί στην Τουρκία», είπε ο Ρώσος ηγέτης.

Η Ρωσία είναι έτοιμη να παραδώσει ενέργεια στην Ευρώπη, ακόμη και τον χειμώνα, ενώ ο Βλαντιμίρ Πούτιν είπε ότι «η μπάλα είναι στο γήπεδο της».

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με το Nordic Monitor, o Τούρκος πρόεδρος, Ρετζεπ Ταγίπ Ερντογάν, σχεδιάζει «να αναπτύξει μια μυστική, ειδικά εκπαιδευμένη μονάδα που συνδέεται με την υπηρεσία πληροφοριών MIT για να κλιμακώσει τις εντάσεις με την Ελλάδα, σύμμαχο και γείτονα του ΝΑΤΟ».

Το τουρκικό σχέδιο περιλαμβάνει από «δολιοφθορά σε ελληνικά νησιά κοντά στην τουρκική ενδοχώρα έως ύψωση τουρκικής σημαίας σε μία ή περισσότερες ακατοίκητες νησίδες και βραχώδεις σχηματισμούς» ή ακόμα και την «διεξαγωγή επιχείρησης ψευδούς σημαίας για να δικαιολογήσει την τουρκική απάντηση».

Διαβάστε επίσης:

Τουρκία: Ελληνικά Rafale προκάλεσαν πανικό στους Τούρκους – Λόκαραν όλα τα F-16 τους στον αέρα;

Έλληνας βουλευτής προειδοποιεί: «Η Τουρκία θα πάρει τα F-16 – Αν βγάλει πλοίο ο Ερντογάν, το βυθίζεις»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Toυρκία: Πώς ο Πούτιν θέλει να κάνει τον Ερντογάν Σουλτάνο της ενέργειας». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ