Αρχική » Εξοπλιστικά

Να μην εγκλωβιστεί ξανά ο τουρκικός στόλος από τον ελληνικό ο βασικός στόχος των Bayraktar TB-3;

Oι Τούρκοι θέλουν «διαμόρφωση μιας πολύ καθαρής τακτικής φωτογραφίας» του πεδίου.

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Ένοπλες Δυνάμεις Ελληνοτουρκικά Εξοπλιστικά
Να μην εγκλωβιστεί ξανά ο τουρκικός στόλος από τον ελληνικό ο βασικός στόχος των Bayraktar TB-3;

Να μην εγκλωβιστεί ξανά ο τουρκικός στόλος από τον ελληνικό ο βασικός στόχος των Bayraktar TB-3, σύμφωνα με τουρκικά δημοσιεύματα;

«Το TB-3, το οποίο έχει εμβέλεια 1000 ναυτικών μιλίων (δηλαδή 1900 χλμ), θα παρέχει στην Τουρκία πλεονεκτήματα αναγνώρισης, επιτήρησης, πληροφοριών και δύναμης κρούσης», σημειώνει στο σάιτ της η τουρκική εφημερίδα Star.

«Δεκάδες TB-3, τα οποία μπορούν να λειτουργήσουν σε εμβέλεια 1900 χλμ, μεταφέρονται από το TCG Anadolu σε οποιαδήποτε γεωγραφία και φαίνεται να παρέχουν μεγάλη ανακούφιση στους υπεύθυνους λήψης αποφάσεων, τόσο τακτικά όσο και επιχειρησιακά», τονίζεται στο τουρκικό δημοσίευμα.

Να μην εγκλωβιστεί ξανά ο τουρκικός στόλος από τον ελληνικό ο βασικός στόχος των Bayraktar TB-3;

«Τα μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είναι στην πραγματικότητα τέλεια για αναγνώριση/επιτήρηση και πληροφορίες. Το TB-3 θα προσφέρει αυτό το πλεονέκτημα στην Τουρκία σε μια πολύ ευρεία περιοχή και θα μπορεί να μεταφέρει άμεσα όλα τα δεδομένα που αποκτά στα σχετικά μέρη χάρη στη δικτυοκεντρική δομή», σημειώνεται εκτός των άλλων.

«Αυτό θα συμβάλει σημαντικά στη διαμόρφωση μιας πολύ καθαρής τακτικής φωτογραφίας», καταλήγει το τουρκικό δημοσίευμα.

Διαβάστε επίσης:

Τουρκία: Έξαλλοι ΗΠΑ και Μεγάλη Βρετανία με αυτά που κάνει στην Ανατολική Μεσόγειο – Τι έκαναν οι Τούρκοι – Παρακολουθεί η Αθήνα

Τουρκία: Αντιδράσεων συνέχεια με την παρουσία στόλου των ΗΠΑ στη Μεσόγειο – Ετοιμάζει πολεμική άσκηση ανοιχτά της Κύπρου!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Να μην εγκλωβιστεί ξανά ο τουρκικός στόλος από τον ελληνικό ο βασικός στόχος των Bayraktar TB-3;». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ