Αρχική » Εξοπλιστικά

Ελληνοτουρκικά: Επιθέσεις με σμήνος drone από την Τουρκία σε αέρα – στεριά – θάλασσα

Στην εξίσωση αναμένεται να μπουν και τα τουρκικά θαλάσσια drone.

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Ένοπλες Δυνάμεις Ελληνοτουρκικά Εξοπλιστικά
Ελληνοτουρκικά: Επιθέσεις με σμήνος drone από την Τουρκία σε αέρα - στεριά - θάλασσα

Ελληνοτουρκικά: Επιθέσεις με σμήνος drone από την Τουρκία σε αέρα – στεριά – θάλασσα, προγραμματίζει η Άγκυρα – Έγιναν οι πρώτες δοκιμές.

Δοκιμή του Κέντρου Επιχειρήσεων Μικτού Σμήνους της HAVELSAN, με μη επανδρωμένα τουρκικά εναέρια και επίγεια οχήματα και σμήνη drones να συνεργάζονται.

Συγκεκριμένα δύο μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα BAHA, δύο μη επανδρωμένα οχήματα εδάφους BARKAN και ένα σμήνος πέντε drones «υπηρέτησαν μαζί σε καθορισμένο σενάριο», τονίζει η Star.

«Όλα τα οχήματα εκπλήρωσαν την αποστολή που τους είχε ανατεθεί μοιράζοντας εργασίες σύμφωνα με τις ικανότητές τους», τονίζεται.

Ελληνοτουρκικά: Επιθέσεις με σμήνος drone από την Τουρκία σε αέρα – στεριά – θάλασσα

Ο Γενικός Διευθυντής της HAVELSAN, Μεχμέτ Ακίφ Νακάρ, δήλωσε στο πρακτορείο Anadolu (AA) ότι με το έργο Έρευνας και Ανάπτυξης που ξεκίνησε το 2020, υλοποίησαν βήμα προς βήμα τον οδικό χάρτη για τα μη επανδρωμένα οχήματα.

«Θα αναπτύξουμε αυτό το οικοσύστημα δουλεύοντας σε σενάρια όπου πολλά σμήνη drones μπορούν να λειτουργούν ταυτόχρονα. Σήμερα πετύχαμε μια σημαντική επιτυχία επί τόπου», τονίζεται.

«Από εδώ και στο εξής, θα συνεχίσουμε τον δρόμο μας για να πραγματοποιήσουμε μεγαλύτερα σμήνη και μεγαλύτερα οικοσυστήματα», συμπλήρωσε.

Στην εξίσωση αναμένεται να μπουν και τα τουρκικά θαλάσσια drone με τους Τούρκους να τονίζουν πως οι αλγόριθμοί τους έχουν αρχίσει να λειτουργούν και να ωριμάζουν.

Διαβάστε επίσης:

Τουρκία: Tρομοκρατεί τους Τούρκους ο υπερηχητικός πύραυλος από το Ισραήλ που θέλει η Ελλάδα

Τουρκία: Απίστευτη πρόκληση από Γιαλίμ – «Τα νησιά του βόρειου Αιγαίου είναι Τουρκικά!»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ελληνοτουρκικά: Επιθέσεις με σμήνος drone από την Τουρκία σε αέρα – στεριά – θάλασσα». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ