Αρχική » Εξοπλιστικά

Φρεγάτες: Πώς τα Bayraktar σε συνδυασμό με τα θαλάσσια drone θα αποτελέσουν κίνδυνο για τις FDI

Ένα τουρκικό Bayraktar διαβίβασε πληροφορίες στην ομάδα των τουρκικών θαλάσσιων drone.

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Ένοπλες Δυνάμεις Ελληνοτουρκικά Εξοπλιστικά
Φρεγάτες: Πώς τα Bayraktar σε συνδυασμό με τα θαλάσσια drone θα αποτελέσουν κίνδυνο για τις FDI

Φρεγάτες: Πώς τα Bayraktar σε συνδυασμό με τα θαλάσσια τουρκικα drone θα αποτελέσουν κίνδυνο για τις FDI και τι λένε οι Κινέζοι.

«Η Κίνα συνεχίζει να παρακολουθεί την τουρκική αμυντική βιομηχανία. Η εφημερίδα Ordu στην Κίνα περιέγραψε την κοινή δοκιμαστική επιχείρηση τουρκικών μη επανδρωμένων εναέριων και θαλάσσιων οχημάτων τον Οκτώβριο ως την “πρώτη στον κόσμο”. Η είδηση ​​περιείχε εντυπωσιακές δηλώσεις», σημειώνει η μεγαλύτερη τουρκική εφημερίδα, Star.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ένα τουρκικό Bayraktar διαβίβασε πληροφορίες στην ομάδα των τουρκικών θαλάσσιων drone που αποτελούνταν από 8 Albatros İDA και στη συνέχεια, ένα από αυτά βύθισε το πλοίο-στόχο.

Φρεγάτες: Πώς τα Bayraktar σε συνδυασμό με τα θαλάσσια drone θα αποτελέσουν κίνδυνο για τις FDI

Φυσικά όλα τα παραπάνω θα έπρεπε να απασχολούν και την Ελλάδα, η οποία έχει «κόκκινες» περιοχές με την Τουρκία, και οι οποίες περιοχές οριοθετήθηκαν επιμελώς και από τον Τούρκο πρόεδρο, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, στην πρόσφατη επίσκεψή του στην Αθήνα.

Παρά την επίθεση αγάπης η Τουρκία δεν δέχεται παρουσία της Ελλάδας στην Ανατολική Μεσόγειο, με τα όσα προβλήματα να κρύβονται κάτω από το… χαλί στο όνομα της ελληνοτουρκικής φιλίας.

Δεν ήταν λίγα και τα ελληνικά ρεπορτάζ πάντως που αμφισβητούν τις δυνατότητες αντιμετώπισης θαλασσίων drone από τα ραντάρ Sea Fire των ελληνικών FDI.

Διαβάστε επίσης:

Τουρκία: Γιατί η 1η Τεθωρακισμένη Ταξιαρχία των Τούρκων κάνει ασκήσεις διάβασης ποταμού μέρα και νύχτα;

Ο Μπάιντεν δεν κάλεσε τον Ερντογάν στον Λευκό Οίκο – «Πόρτα» για την Τουρκία από τις ΗΠΑ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Φρεγάτες: Πώς τα Bayraktar σε συνδυασμό με τα θαλάσσια drone θα αποτελέσουν κίνδυνο για τις FDI». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ