Αρχική » Εξοπλιστικά

Οι Τούρκοι βάζουν στα drone τους κάμερες που ανιχνεύουν ανθρώπους από 20 χιλιόμετρα και τανκς από 80 χιλιόμετρα;

O Αχμέτ Ακιόλ υποστήριξε το σύστημα ASELFLIR-500 «μπορεί να ανιχνεύει ανθρώπους σε πάνω από 20 χιλιόμετρα».

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Ένοπλες Δυνάμεις Ελληνοτουρκικά Εξοπλιστικά
Οι Τούρκοι βάζουν στα drone τους κάμερες που ανιχνεύουν ανθρώπους από 20 χιλιόμετρα και τανκς από 80 χιλιόμετρα;

Οι Τούρκοι βάζουν στα drone τους κάμερες που ανιχνεύουν ανθρώπους από 20 χιλιόμετρα και τανκς από 80 χιλιόμετρα, σημείωσε ο Γενικός Διευθυντής της τουρκικής ASELSAN, Αχμέτ Ακιόλ.

Αναφορικά με τις νέες κάμερες που βάζουν οι Τούρκοι στα drone τους, ο Αχμέτ Ακιόλ υποστήριξε πως το σύστημα ASELFLIR-500 «μπορεί να ανιχνεύει ανθρώπους πάνω από 20 χιλιόμετρα, να ανιχνεύει τανκς πάνω από 80 χιλιόμετρα και να σημαδεύει πάνω από 20 χιλιόμετρα, μέρα και νύχτα».

Ο Καναδάς δεν έχει εξάγει κάμερες για UAV στην Τουρκία από το 2020, λόγω της αποστολής από την Τουρκία των Bayraktar TB2 στο Αζερμπαϊτζάν.

Έτσι, έγιναν βελτιώσεις από την Τουρκία στο σύστημα CATS, το οποίο αναπτύχθηκε για πρώτη φορά από την ASELSAN, και έγιναν εξαγωγές σε 10 χώρες.

Στη συνέχεια, ξεκίνησαν οι δοκιμαστικές δραστηριότητες του συστήματος που ονομάζεται ASELFLIR-500, σημειώνει το τουρκικό αμυντικό σάιτ savunmasanayist.com.

Διαβάστε επίσης:

Οι απολυμένοι υπάλληλοι της τουρκικής Pegasus κέρδισαν τη δικαστική μάχη

Ο Ερντογάν δηλώνει επίσημα πως θέλει την Ανατολική Μεσόγειο και εμείς ακυρώνουμε την αγορά και κατασκευή πολεμικών πλοίων – Είναι λογικό;

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Οι Τούρκοι βάζουν στα drone τους κάμερες που ανιχνεύουν ανθρώπους από 20 χιλιόμετρα και τανκς από 80 χιλιόμετρα;». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ