Αρχική » Εξοπλιστικά

Ρώσοι: Τα F-35 περνούν τον περισσότερο χρόνο τους στο έδαφος λόγω κακής συντήρησης και έλλειψης ανταλλακτικών

Το Πεντάγωνο σχεδιάζει να κάνει 2.000 τα F-35.

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Εξοπλιστικά Διεθνή Viral
Ρώσοι: Τα F-35 περνούν τον περισσότερο χρόνο τους στο έδαφος λόγω κακής συντήρησης και έλλειψης ανταλλακτικών

Ρώσοι: Τα F-35 περνούν τον περισσότερο χρόνο τους στο έδαφος λόγω κακής συντήρησης και έλλειψης ανταλλακτικών, σημειώνει έκθεση του Ανεξάρτητου Γραφείου Ελέγχου του Κογκρέσου (GAO), σύμφωνα με τους Financial Times.

«Οι κύριοι λόγοι για τον περιορισμένο χρόνο πτήσης ήταν η έλλειψη ανταλλακτικών και η κακή συντήρηση. Η λειτουργική απόδοση του αεροσκάφους ή ο χρόνος που είναι έτοιμο να πετάξει, είναι μόνο 55%. Ταυτόχρονα, στόχος του Πενταγώνου ήταν να επιτύχει δείκτη 85-90%», σημειώνει το ρωσικο πρακτορείο avia.pro.

«Ο αριθμός των F-35 στον αμερικανικό στόλο αναμένεται να αυξηθεί σημαντικά, παρέχοντας υψηλό εισόδημα για την κατασκευάστρια εταιρεία Lockheed Martin», τονίζεται στο δημοσίευμα.

Η Πολεμική Αεροπορία, το Ναυτικό και οι Πεζοναύτες των ΗΠΑ λειτουργούν επί του παρόντος 450 F-35 και το Πεντάγωνο σχεδιάζει να αγοράσει 2.000 ακόμη μέχρι τα μέσα της δεκαετίας του 2040.

Διαβάστε επίσης:

Φρεγάγες: Πανηγυρίζουν οι Τούρκοι για φωτιά σε γαλλική φρεγάτα – Ήθελαν να την δώσουν στην Ελλάδα;

Τουρκία: Γιατί χρειάζεται δορυφόρους για τα Bayraktar και το κόλπο με τον Έλον Μασκ που θέλει να κάνει ο Ερντογάν

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ρώσοι: Τα F-35 περνούν τον περισσότερο χρόνο τους στο έδαφος λόγω κακής συντήρησης και έλλειψης ανταλλακτικών». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ