Αρχική » Εξοπλιστικά

Το τουρκικό κιτ καθοδήγησης GÖZDE που μετατρέπει τις βόμβες γενικής χρήσης σε κατευθυνόμενα πυρομαχικά

Η τουρκική ASELSAN έχει εξοπλίσει τα τουρκικά F-16 και το Bayraktar AKINCI με πυρομαχικά GÖZDE.

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Ένοπλες Δυνάμεις Ελληνοτουρκικά Εξοπλιστικά Οικονομία
Το τουρκικό κιτ καθοδήγησης GÖZDE που μετατρέπει τις βόμβες γενικής χρήσης σε κατευθυνόμενα πυρομαχικά

Το τουρκικό κιτ καθοδήγησης GÖZDE που μετατρέπει τις βόμβες γενικής χρήσης σε κατευθυνόμενα πυρομαχικά, εντάσσεται στα τουρκικά F-16 και Bayraktar AKINCI από την ASELSAN.

Η τουρκική ASELSAN έχει εξοπλίσει τα τουρκικά F-16 και το Bayraktar AKINCI με πυρομαχικά GÖZDE, σημειώνει το τουρκικο star.com.tr.

Να σημειωθεί ότι η ASELSAN «παρουσίασε μια σειρά λύσεων, ειδικά πυρομαχικά, αεροηλεκτρονικά και ηλεκτρο-οπτικά προϊόντα που αναπτύχθηκαν για πλατφόρμες αέρα, στο Paris Airshow, μια από τις κορυφαίες αεροπορικές συναντήσεις στον κόσμο».

Το τουρκικό κιτ καθοδήγησης GÖZDE που μετατρέπει τις βόμβες γενικής χρήσης σε κατευθυνόμενα πυρομαχικά

Σύμφωνα με τα τουρκικά δημοσιεύματα το κιτ καθοδήγησης GÖZDE, «το οποίο αναπτύχθηκε από κοινού με την TÜBİTAK SAGE, άρχισε να εισάγεται στο απόθεμα στο πλαίσιο της σύμβασης που υπογράφηκε με την SSB».

Το GÖZDE «μετατρέπει τις βόμβες γενικής χρήσης MK-82 κατηγορίας 500 lb σε κατευθυνόμενα πυρομαχικά INS/GPS και Laser Seeker Head (LAB), επιτρέποντας ακριβές χτύπημα σταθερών και κινούμενων στόχων υψηλής ταχύτητας (50-120 km/h)».

«Το κιτ καθοδήγησης GÖZDE έχει πιστοποιηθεί για αεροσκάφη F-16 και F-4 και οι εργασίες ολοκλήρωσης του Bayraktar AKINCI TİHA συνεχίζονται», αναφέρει στο σάιτ της μία από της μεγαλύτερες τουρκικές εφημερίδες.

Διαβάστε επίσης:

Γιατί οι Τούρκοι βιάζονται να φτιάξουν φρεγάτες να προστατέψουν το τουρκικό αεροπλανοφόρο Anadolu;

Ο Πριγκόζιν τακτοποιείται στην Λευκορωσία. Δορυφορικές φωτογραφίες δείχνουν τη βάση

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Το τουρκικό κιτ καθοδήγησης GÖZDE που μετατρέπει τις βόμβες γενικής χρήσης σε κατευθυνόμενα πυρομαχικά». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ