Αρχική » Εξοπλιστικά

Τούρκοι: Η Κύπρος διώχνει τα ρωσικά άρματα και παίρνει ισραηλινά Merkava Mark 3 σε προσιτή τιμή

Τα άρματα μάχης Merkava Mark 3, τα οποία χρησιμοποιήθηκαν ως κύρια άρματα μάχης στο Ισραήλ μέχρι το 2016.

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Ένοπλες Δυνάμεις Ελληνοτουρκικά Εξοπλιστικά Γεωστρατηγική
Τούρκοι: Η Κύπρος διώχνει τα ρωσικά άρματα και παίρνει ισραηλινά Merkava Mark 3 σε προσιτή τιμή

Τούρκοι: Η Κύπρος διώχνει τα ρωσικά άρματα και παίρνει ισραηλινά Merkava Mark 3 σε προσιτή τιμή, υπογραμμίζει το τουρκικό αμυντικό σάιτ, savunmasanayist.com.

«Σύμφωνα με προηγούμενες αναφορές στον ελληνικό και τον ισραηλινό Τύπο, η ελληνοκυπριακή διοίκηση Νότιας Κύπρου σκοπεύει να αγοράσει τα άρματα μάχης Merkava Mark 3, τα οποία χρησιμοποιήθηκαν ως κύρια άρματα μάχης στο Ισραήλ μέχρι το 2016 και αργότερα τέθηκαν εκτός χρήσης με την έναρξη λειτουργίας του Merkava Mark 4 και Mark 5s, σε προσιτή τιμή», τονίζεται στο τουρκικό δημοσίευμα.

«Κάποιες ελληνικές πηγές υποστήριξαν ότι η RMMO ήθελε να αγοράσει ένα πλήρως 5ης γενιάς Merkava», σημειώνεται.

Τούρκοι: Η Κύπρος διώχνει τα ρωσικά άρματα και παίρνει ισραηλινά Merkava Mark 3 σε προσιτή τιμή

«Έλληνες στρατιωτικοί αξιωματούχοι διέψευσαν κατηγορηματικά τους ισχυρισμούς ότι τα ρωσικά άρματα μάχης τους θα παραχωρούνταν στην Ουκρανία μετά την ανανέωση των αρμάτων μάχης του καταλόγου του RMMO (Retired Ministers and Missionaries Offering)», αναφέρουν οι Τούρκοι.

Οι Τούρκοι τονίζουν επίσης ότι η Κύπρος «παρέδωσε 11 ρωσικά ελικόπτερα τύπου “Mi35” στη Σερβία στις αρχές αυτού του μήνα και αυτά τα ελικόπτερα αντικαταστάθηκαν από τη γαλλική εταιρεία “Airbus Helicopters” με “H145M”».

Διαβάστε επίσης:

Τουρκία: Η Ελλάδα παίρνει 35 ελικόπτερα Black Hawk από τις ΗΠΑ και μάλιστα σε τρομερή τιμή

Έντονη κριτική στον Ερντογάν – Οι τούρκοι μιλάνε και πάλι για ελληνική αεροπορική υπεροχή

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τούρκοι: Η Κύπρος διώχνει τα ρωσικά άρματα και παίρνει ισραηλινά Merkava Mark 3 σε προσιτή τιμή». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ