Αρχική » Viral

Oι BTS πάνε στον στρατό – Η Νότια Κορέα διχασμένη

Στη Νότια Κορέα κάθε άνδρας από τα 18 εως τα 30 πρέπει να έχει ολοκληρώσει την στρατιωτική του θητεία, διάρκειας δύο ετών.

Διονύσης Αντωνέλλος Διεθνή Viral
Oι BTS πάνε στον στρατό - Η Νότια Κορέα διχασμένη

Oι BTS πάνε στον στρατό με τη Νότια Κορέα να είναι διχασμένη για το αν πρέπει οι διάσημοι καλλιτέχνες του K-pop να υπηρετήσουν την υποχρεωτική στρατιωτική τους θητεία.

Στη Νότια Κορέα κάθε άνδρας από τα 18 εως τα 30 πρέπει να έχει ολοκληρώσει την στρατιωτική του θητεία, διάρκειας δύο ετών.

Στον κανόνα αυτό δίνονται ελάχιστες εξαιρέσεις, ειδικά σε αθλητές και καλλιτέχνες, με το σκεπτικό ότι προσφέρουν στην πολιτιστική προβολή της Νότιας Κορέας.

Στην παραπάνω ηλικιακή ομάδα βρίσκονται πλέον και τα μέλη του διάσημου K-pop (Korean Pop) συγκροτήματος BTS.

Oι BTS πάνε στον στρατό – Η Νότια Κορέα διχασμένη

Πρόκειται για το διασημότερο K-pop συγκρότημα στον κόσμο με εκατοντάδες εκατομμύρια θαυμαστές, ιδιαίτερα στις νεαρές ηλικίες.

Όμως στη Νότια Κορέα ο νόμος είναι… νόμος ακόμα και για τους BTS, ακόμα και αν στεναχωρηθούν εκατομμύρια θαυμαστές τους στην χώρα.

Έτσι, σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας Bighit Music, τα μέλη των BTS «προχωρούν επί του παρόντος με τα σχέδιά τους να εκπληρώσουν τη στρατιωτική τους θητεία».

Θεωρείται πως είναι «η τέλεια στιγμή για να το κάνουν καθώς κάθε μέλος του γκρουπ ξεκινά σόλο δουλειά».

Για το θέμα είχε επέμβει και ο υπουργός Άμυνας της χώρας, ο οποίος είχε πει τον Αύγουστο ότι οι BTS θα μπορούν να συνεχίσουν τις διεθνείς συναυλίες τους ενώ «εκτελούν τα στρατιωτικά τους καθήκοντα».

Διαβάστε επίσης:

Τουρκία: Η Ελλάδα δεν χορταίνει όπλα… Παραγγελία 4 δισ. ευρώ από τη Γερμανία

Τουρκία: Τρόμος για τουρκική παραστρατιωτική ομάδα που έχει στόχο να αποσταθεροποιεί χώρες

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Oι BTS πάνε στον στρατό – Η Νότια Κορέα διχασμένη». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ