Αρχική » Διεθνή

ΥΠΕΞ: Έλληνες που είστε στην Ουκρανία φύγετε άμεσα

«Συνιστάται στους Έλληνες πολίτες που βρίσκονται στην χώρα να αναχωρήσουν από τη χώρα άμεσα. Συνιστάται επίσης στους Έλληνες πολίτες που δεν έχουν αναχωρήσει ήδη, να δηλώσουν άμεσα τα στοιχεία επικοινωνίας τους στην Ελληνική Πρεσβεία στο Κίεβο», αναφέρει το υπουργείο Εξωτερικών σε ανακοίνωσή του.

Διονύσης Αντωνέλλος Διεθνή
ΥΠΕΞ: Έλληνες που είστε στην Ουκρανία φύγετε άμεσα

ΥΠΕΞ: Έλληνες που είστε στην Ουκρανία φύγετε άμεσα, αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών.

Το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών απεύθυνε νέο μήνυμα στους Ελληνες πολίτες που βρίσκονται στην Ουκρανία, συστήνοντάς τους να αποχωρήσουν άμεσα από την χώρα.

«Συνιστάται στους Έλληνες πολίτες που βρίσκονται στην χώρα να αναχωρήσουν από τη χώρα άμεσα. Συνιστάται επίσης στους Έλληνες πολίτες που δεν έχουν αναχωρήσει ήδη, να δηλώσουν άμεσα τα στοιχεία επικοινωνίας τους στην Ελληνική Πρεσβεία στο Κίεβο», αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή του το ελληνικό ΥΠΕΞ.

Η ελληνική πρεσβεία στο Κίεβο συνεχίζει να λειτουργεί με το ελάχιστο απαραίτητο προσωπικό ενώ τα στοιχεία επικοινωνίας της πρεσβείας είναι τα:

Διεύθυνση: 30-i Andriivskiy uzviz Str, Kyiv 01901, UKRAINE

Τηλέφωνα: 00380 44 3630780, 00380 44 3630781, 00380 44 3630782

Τηλέφωνο έκτακτης ανάγκης: 00380 73 04 29 453

Διεύθυνση e-mail: gremb.kie@mfa.gr

ΥΠΕΞ: Έλληνες που είστε στην Ουκρανία φύγετε άμεσα

Ακολουθεί ολόκληρη η ανακοίνωση του ΥΠΕΞ:

Δεδομένου ότι η κατάσταση ασφαλείας στην Ουκρανία συνεχίζει να είναι ρευστή και επισφαλής, το Υπουργείο Εξωτερικών επισημαίνει ότι όσα αναφέρονται στις ανακοινώσεις του από 14 και 22 Φεβρουαρίου 2022, συνεχίζουν να ισχύουν.

Στο πλαίσιο αυτό, το Υπουργείο Εξωτερικών εξακολουθεί να αποθαρρύνει έντονα όλα τα ταξίδια στο σύνολο της επικράτειας της Ουκρανίας.

Παράλληλα συνιστάται στους Έλληνες πολίτες που βρίσκονται στην χώρα να αναχωρήσουν από τη χώρα άμεσα.

Συνιστάται επίσης στους Έλληνες πολίτες που δεν έχουν αναχωρήσει ήδη, να δηλώσουν άμεσα τα στοιχεία επικοινωνίας τους στην Ελληνική Πρεσβεία στο Κίεβο.

Διαβάστε επίσης:

Τουρκία: Η Ελλάδα δεν χορταίνει όπλα… Παραγγελία 4 δισ. ευρώ από τη Γερμανία

Ελληνοτουρκικά: Μπαράζ προκλήσεων από την Τουρκία – Αδιόρθωτος ο Ερντογάν

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΥΠΕΞ: Έλληνες που είστε στην Ουκρανία φύγετε άμεσα». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ