Αρχική » Viral

Πούτιν: Μερική επιστράτευση ανακοίνωσε ο Ρώσος πρόεδρος

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν τόνισε ότι σε επιστράτευση υπόκεινται μόνο όσοι «βρίσκονται στην εφεδρεία - όσοι έχουν κάνει στρατιωτική θητεία, έχουν στρατιωτική ειδικότητα και έχουν εμπειρία»

Διονύσης Αντωνέλλος Διεθνή Viral
Πούτιν: Μερική επιστράτευση ανακοίνωσε ο Ρώσος πρόεδρος

Πούτιν: Μερική επιστράτευση ανακοίνωσε ο Ρώσος πρόεδρος, με στόχο όπως είπε την απελευθέρωση του Ντονμπάς.

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν σε διάγγελμά του το πρωί της Τετάρτης, μίλησε για την πορεία της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης «για την αποστρατικοποίηση και αποναζοποίηση της Ουκρανίας και την απελευθέρωση του Ντονμπάς».

Ο Ρώσος πρόεδρος ανέφερε ότι έκανε δεκτό το αίτημα της ρωσικής στρατιωτικής ηγεσίας και υπέγραψε διάταγμα για μερική επιστράτευση.

Πούτιν: Μερική επιστράτευση ανακοίνωσε ο Ρώσος πρόεδρος

«Για να προστατεύσουμε την πατρίδα μας, την κυριαρχία και την εδαφική της ακεραιότητα, για να διασφαλίσουμε την ασφάλεια του λαού και του λαού μας στα απελευθερωμένα εδάφη, θεωρώ απαραίτητο να υποστηρίξω την πρόταση του Υπουργείου Άμυνας και του Γενικού Επιτελείου για τη διεξαγωγή μερικής επιστράτευσης στη Ρωσική Ομοσπονδία», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Βλαντιμίρ Πούτιν.

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν τόνισε ότι σε επιστράτευση υπόκεινται μόνο όσοι «βρίσκονται στην εφεδρεία – όσοι έχουν κάνει στρατιωτική θητεία, έχουν στρατιωτική ειδικότητα και έχουν εμπειρία», ενώ, πριν από την αποστολή τους στο πεδίο της μάχης, οι μονάδες «θα υποβληθούν σε πρόσθετη εκπαίδευση».

Σύμφωνα με στοιχεία της ρωσικής στρατιωτικής ηγεσίας στις 300.000 αναμένεται να φτάσει ο αριθμός των Ρώσων στρατιωτών που επιχειρούν στην Ουκρανία, μετά την μερική επιστράτευση που ανακοίνωσε ο Ρώσος πρόεδρος.

Γενική επιστράτευση θα ανέβαζε τον αριθμό των Ρώσων στρατιωτών (σ.σ. όσοι Ρώσοι μπορούν να φέρουν όπλο) στα 25 εκατομμύρια.

Σύμφωνα με το άρθρο 21 του ρωσικού νόμου περί επιστράτευσης, οι πολίτες που είναι εγγεγραμμένοι στο στρατό, από τη στιγμή της ανακοίνωσης της επιστράτευσης, απαγορεύεται να εγκαταλείψουν τον τόπο κατοικίας τους χωρίς την άδεια των ρωσικών στρατιωτικών επιτροπών.

Διαβάστε επίσης:

Ελληνοτουρκικά: Γιατί η Τουρκία τρέμει την Κρήτη – Το σχέδιο που θα εμβολίσει την τουρκική αεράμυνα

Τουρκία – Το απίστευτο αφήγημα του Ερντογάν: Ο μέσος Τούρκος πιστεύει ότι η Ελλάδα έχει καταλάβει νησιά!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πούτιν: Μερική επιστράτευση ανακοίνωσε ο Ρώσος πρόεδρος». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ