Αρχική » Viral

Πούτιν: Στέλνει 300.000 Ρώσους στρατιώτες στην Ουκρανία – Αναβαθμίζεται η ειδική επιχείρηση σε πόλεμο;

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν σε διάγγελμά του το πρωί της Τετάρτης ανέφερε ότι έκανε δεκτό το αίτημα της ρωσικής στρατιωτικής ηγεσίας και υπέγραψε διάταγμα για μερική επιστράτευση.

Διονύσης Αντωνέλλος Διεθνή Viral
Πούτιν: Στέλνει 300.000 Ρώσους στρατιώτες στην Ουκρανία - Αναβαθμίζεται η ειδική επιχείρηση σε πόλεμο;

Πούτιν: Στέλνει 300.000 Ρώσους στρατιώτες στην Ουκρανία ο Ρώσος πρόεδρος, μετά την μερική επιστράτευση που ανακοίνωσε.

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν σε διάγγελμά του το πρωί της Τετάρτης ανέφερε ότι έκανε δεκτό το αίτημα της ρωσικής στρατιωτικής ηγεσίας και υπέγραψε διάταγμα για μερική επιστράτευση.

«Για να προστατεύσουμε την πατρίδα μας, την κυριαρχία και την εδαφική της ακεραιότητα, για να διασφαλίσουμε την ασφάλεια του λαού και του λαού μας στα απελευθερωμένα εδάφη, θεωρώ απαραίτητο να υποστηρίξω την πρόταση του Υπουργείου Άμυνας και του Γενικού Επιτελείου για τη διεξαγωγή μερικής επιστράτευσης στη Ρωσική Ομοσπονδία», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Βλαντιμίρ Πούτιν.

Πούτιν: Στέλνει 300.000 Ρώσους στρατιώτες στην Ουκρανία

Άνθρωπος με γνώση του ρεπορτάζ, έλεγε στο geostratigika.gr ότι οι Ρώσοι προσπαθούν να σταθεροποιήσουν την κατάσταση στην Ουκρανία (σ.σ. δεν την συμφέρει ο πόλεμος φθοράς που γίνεται τώρα) και ίσως να ετοιμάζουν μια μαζική εισβολή πριν τα χιόνια του Νοεμβρίου.

Η ίδια πηγή σημείωνε πως είναι πλέον πιο πιθανή μία εισβολή της Ρωσίας από τα βόρεια της Ουκρανίας, προς το Κίεβο αφού ο χρόνος της Μόσχας τελειώνει και στο επίπεδο τεχνολογίας, καθώς δεν έχει επαρκή ποσότητα μικροτσιπ για να κατασκευαστούν όπλα νέας τεχνολογίας.

Σύμφωνα με στοιχεία της ρωσικής στρατιωτικής ηγεσίας στις 300.000 αναμένεται να φτάσει ο αριθμός των Ρώσων στρατιωτών που επιχειρούν στην Ουκρανία, μετά την μερική επιστράτευση που ανακοίνωσε ο Ρώσος πρόεδρος.

Γενική επιστράτευση θα ανέβαζε τον αριθμό των Ρώσων στρατιωτών (σ.σ. όσοι Ρώσοι μπορούν να φέρουν όπλο) στα 25 εκατομμύρια.

Σύμφωνα με το άρθρο 21 του ρωσικού νόμου περί επιστράτευσης, οι πολίτες που είναι εγγεγραμμένοι στο στρατό, από τη στιγμή της ανακοίνωσης της επιστράτευσης, απαγορεύεται να εγκαταλείψουν τον τόπο κατοικίας τους χωρίς την άδεια των ρωσικών στρατιωτικών επιτροπών.

Διαβάστε επίσης:

Πούτιν: Μερική επιστράτευση ανακοίνωσε ο Ρώσος πρόεδρος

Τουρκία: «Πυρ και μανία» οι Τούρκοι με αυτό που έκαναν οι ΗΠΑ στην Αλεξανδρούπολη – Τι συνέβη

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πούτιν: Στέλνει 300.000 Ρώσους στρατιώτες στην Ουκρανία – Αναβαθμίζεται η ειδική επιχείρηση σε πόλεμο;». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ