Αρχική » Viral

Τουριστικός εφιάλτης στην Τουρκία. «Είπαν ότι έχουμε ένα μικρό πρόβλημα»

Διακοπές στην Τουρκία και φωτιά στο δωμάτιο. Αν πήδαγαν τις φωτιές, θα ήταν σαν του Αη Γιαννιού! Μπορεί να συμβεί στον καθένα, αλλά να ξεχάσουν να μιλούν αγγλικά είναι σε άλλο επίπεδο

Βαγγέλης Λάσκαρης Featured Viral
Τουριστικός εφιάλτης στην Τουρκία. «Είπαν ότι έχουμε ένα μικρό πρόβλημα»

«Δεν εύχομαι σε κανέναν τέτοιες διακοπές», είπε η κα.Ρενάτα, που επισκέφτηκε οικογενειακώς την τουρκική Αλάνια για ονειρικές διακοπές. Όλα ξεκίνησαν μια χαρά αλλά την τέταρτη μέρα του ταξιδιού, μια έκρηξη κατέστρεψε το δωμάτιό τους, προκαλώντας τεράστιες ζημιές, χάνοντας μέχρι και τις αποσκευές τους.

Η Alanya(Αλάνια) είναι πόλη στη νότια Τουρκία. Η περιοχή είναι πολύ δημοφιλής για τουρισμό λόγω των χαμηλότερων τιμών σε σχέση με την Αττάλεια ή το Μπέλεκ. Η κυρία Ρενάτα περιγράφει όλα όσα έζησε στο portal Interia.

Η κυρία Ρενάτα αγόρασε μια προσφορά με το γραφείο loveholidays.

Αγοράσαμε ένα πακέτο επταήμερης διαμονής σε ξενοδοχείο στην Αλάνια συν την πτήση και τη μεταφορά από το αεροδρόμιο. Ήμασταν εκεί την Τρίτη 30 Μαΐου. Είδαμε πως δεν ήταν ακριβώς αυτό που περιμέναμε – ανάφερε στο Interia.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τούρκοι: Θα πάρουμε και F-35 όχι μόνο F-16

Η οικογένεια δεν χρησιμοποίησε τον κλιματισμό τις πρώτες μέρες αν και έκανε ζέστη, λόγω των παιδιών που είναι αλλεργικά αλλά και η κόρη της έχει άσθμα. Η θερμοκρασία ανέβηκε κι η οικογένεια από την Πολωνία άνοιξε το κλιματισμό. Τότε ξεκίνησαν όλα.

Ενώ ξεκουράζονταν δίπλα στην πισίνα , ένας άντρας από την υπηρεσία του ξενοδοχείου έτρεξε κοντά τους.

Ο υπάλληλος με ένα χαμόγελο στα χείλη, μας ενημέρωσε ότι υπάρχει ένα «μικρό πρόβλημα». Το δωμάτιό μας είχε πάρει φωτιά. Κάηκαν οι περισσότερες αποσκευές μας, συμπεριλαμβανομένων των ευρώ που είχαμε αφήσει στο τραπέζι, τα φάρμακα των παιδιών μας, ηλεκτρονικά είδη, smartwatches, κάμερα, drone, ακουστικά, κι άλλα κάηκαν ολοσχερώς.

Το δράμα μιας Πολωνέζας στην Τουρκία. Τι γίνεται με το γραφείο;

Η κυρία Ρενάτα λέει ότι οι υπεύθυνοι του  ξενοδοχείου αρνήθηκαν να της μιλήσουν, αναμένοντας να έρθει υπεύθυνος από το «ταξιδιωτικό γραφείο».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κόβουν την ανάσα οι Έλληνες φύλακες του Ν.Α. Αιγαίου – Φυλάνε τη Μεγίστη

Η οικογένεια πέρασε την νύχτα φιλοξενούμενη σε ένα νέο δωμάτιο του ξενοδοχείου, αναμένοντας να συναντηθούν με τον υπεύθυνο του γραφείου.

Δεν ήρθε κανείς και δεν απαντούσαν στο τηλέφωνο. Ξαφνικά το προσωπικό του ξενοδοχείου «ξέχασε» πως να μιλάει αγγλικά κι έκαναν ότι δεν καταλαβαίνουν. Ως το τέλος της διαμονής μας, το ξενοδοχείο και το ταξιδιωτικό γραφείο δεν ανέλαβαν καμιά ευθύνη – παραπονιέται η Ρενάτα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απίστευτη βόμβα από Τουρκία! Ο Μπακαμπού φεύγει από την Αλ Νασρ και κλείνει στη Γαλατάσαραϊ *

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τουριστικός εφιάλτης στην Τουρκία. «Είπαν ότι έχουμε ένα μικρό πρόβλημα»». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Βαγγέλης Λάσκαρης

Συντάκτης στο GeoStratigika.gr

ΣΧΟΛΙΑ