Αρχική » Εξοπλιστικά

Τούρκοι: Θα πάρουμε και F-35 όχι μόνο F-16

Ποιος πιστεύουν ότι είναι ο λόγος που θα τους τα δώσουν.

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Ένοπλες Δυνάμεις Ελληνοτουρκικά Εξοπλιστικά
Τούρκοι: Θα πάρουμε και F-35 όχι μόνο F-16

Τούρκοι: Θα πάρουμε και F-35 όχι μόνο F-16, υποστηρίζουν τουρκικά δημοσιεύματα.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα αυτά, η Τουρκία θα πάρει εκτός από αμερικανικά F-16 και F-35.

Να σημειωθεί πως η Τουρκία έχει αποβληθεί από το πρόγραμμα κατασκευής και αγοράς 100 F-35, λόγω της αγοράς από την Ρωσία των S-400.

Τούρκοι: Θα πάρουμε και F-35 όχι μόνο F-16

Tώρα, οι Τούρκοι τονίζουν πως οι καλές σχέσεις της Τουρκίας με τις ΗΠΑ και το Ηνωμένο Βασίλειο, θα φέρουν την Άγκυρα ξανά στο πρόγραμμα των F-35.

Μάλιστα, ο λόγος είναι πως εκτός από τον ρόλο που επιθυμούν οι ΗΠΑ να παίξει η Τουρκια στη Μέση Ανατολή, επίσης η Ουάσιγκτον επιθυμεί την αύξηση του ρόλου της Τουρκίας στον Καύκασο και την Κεντρική Ασία, ιδιαίτερα μέσω των τουρκογενών πληθυσμών της περιοχής.

Λέτε να επιβεβαιωθούν τα τουρκικά δημοσιεύματα;

Την ίδια ώρα, οι Τούρκοι περιγράφουν την επίθεση με τουρκικα drone και πως θα γίνει ο κορεσμός της εχθρικής αεράμυνας.

Τουρκικά δημοσιεύματα κάνουν λόγο για το τουρκικό «τέλειο τρίο», το οποίο όπως αναφέρεται είναι τα νέα τουρκικά μαχητικά KAAN, τα τουρκικά drone ANKA-3 και τα καμικάζι drone τους κατά συστημάτων αεράμυνας.

Σύμφωνα με τους Τούρκους τα KAAN με τα ANKA-3 θα είναι οι κύριοι εκφραστές της επίθεσης, με τον πιλότο των KAAN να μπορεί να διοικεί τα τουρκικά drone με ειδικό κράνος.

Διαβάστε επίσης:

Αλλάζουν τα δεδομένα – Ανοιχτό το ενδεχόμενο για πώληση των F-16 από τις ΗΠΑ στην Τουρκία!

Τούρκοι: Προετοιμασία πολέμου από Ελλάδα και Αρμενία

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τούρκοι: Θα πάρουμε και F-35 όχι μόνο F-16». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ