Αρχική » Ελληνοτουρκικά

Αλλαγή στη στρατηγική της Άγκυρας για τα F-35

Το κόστος ήταν, σύμφωνα με τους Αμερικανούς, στα 2,5 εκατ. δολάρια για ενάμισι χρόνο.

Διονύσης Αντωνέλλος Ελληνοτουρκικά Διεθνή
Αλλαγή στη στρατηγική της Άγκυρας για τα F-35

Αλλαγή στη στρατηγική της Άγκυρας για τα F-35, ενώ συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις της Τουρκίας για την αγορά μαχητικών αεροσκαφών F-16.

Όπως αποκαλύφθηκε, η Άγκυρα «τερμάτισε τις δραστηριότητες λόμπι που πραγματοποιήθηκαν μέσω της εταιρείας Arnold and Porter στις ΗΠΑ για να επιστρέψει στο πρόγραμμα F-35», από το οποίο η Τουρκία αποβλήθηκε λόγω της αγοράς των ρωσικών S-400.

Η τουρκική Defense Industry Technologies Inc. (SSTEK), είχε ξεκινήσει συνεργασία με την αμερικανική δικηγορική εταιρεία Arnold and Porter τον Φεβρουάριο του περασμένου έτους, για να «διασφαλίσει ότι η Τουρκία θα παραμείνει στο πρόγραμμα F-35», γράφει η τουρκική cumhuriyet.com.

Το κόστος ήταν, σύμφωνα με τους Αμερικανούς, στα 2,5 εκατ. δολάρια για ενάμισι χρόνο.

Διαβάστε επίσης:

ΥΠΕΞ: Έλληνες που είστε στην Ουκρανία φύγετε άμεσα

Ελληνοτουρκικά: Μπαράζ προκλήσεων από την Τουρκία – Αδιόρθωτος ο Ερντογάν

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αλλαγή στη στρατηγική της Άγκυρας για τα F-35». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ