Αρχική » Διεθνή

Πάρτι οργίων με Ουκρανές – Ποιος ο ρόλος του Πούτιν

Ένα ξέφρενο σεξουαλικό όργιο θα είναι η απάντηση σε περίπτωση που η απειλή του Βλαντιμίρ Πούτιν για πυρηνική έκρηξη γίνει πραγματικότητα.

Βαγγέλης Λάσκαρης Featured Διεθνή
Ένα ξέφρενο σεξουαλικό όργιο θα είναι η απάντηση σε περίπτωση που η απειλή του Βλαντιμίρ Πούτιν για πυρηνική έκρηξη γίνει πραγματικότητα.

Πολλοί είναι αυτοί που αναρωτιούνται τι θα συμβεί εάν ο Βλαντιμίρ Πούτιν δώσει εντολή για πυρηνικό χτύπημα στην Ουκρανία. Απ’ ότι φαίνεται μια απάντηση είναι το «όργιο της Αποκάλυψης»!

Ο Ρώσος πρόεδρος έχει εντείνει τις απειλές του για χρήση πυρηνικών όπλων, με τους Financial Times μάλιστα να παραθέτουν τις εκτιμήσεις αναλυτών για τις πιθανούς στόχους μιας τέτοιας απόφασης αλλά και τις πιθανές επιπτώσεις.

Την ίδια ώρα, οι Ουκρανοί πολίτες προετοιμάζονται για παν ενδεχόμενο.Έτσι, περισσότεροι από 15.000 είναι εκείνοι που έχουν εγγραφεί στο «Orgy on Shchekavystsa: Official», που δημιουργήθηκε σε μια ομάδα Telegram.

Οι συμμετέχοντες έχουν λάβει οδηγίες να ζωγραφίσουν στα χέρια τους με… ρίγες για να καθορίσουν ποιες δραστηριότητες τους ενδιαφέρουν. Όσοι θέλουν πρωκτικό σεξ πρέπει να ζωγραφίσουν τρεις ρίγες, ενώ όσοι προτιμούν το στοματικό τέσσερις.

Ας μην ξεχνάμε πως η Ρωσία δοκιμάζει μυστηριώδεις πυρηνικούς πυραύλους με απεριόριστο βεληνεκές, καθώς είναι ικανοί να φτάσουν στις ΗΠΑ και τη Μεγάλη Βρετανία.

«Είναι το αντίθετο της απόγνωσης. Ακόμη και στο χειρότερο σενάριο, οι άνθρωποι θα αναζητήσουν κάτι καλό. Αυτή είναι η μεγάλη αισιοδοξία των Ουκρανών», φέρεται να είπε μια γυναίκα στο Radio Free Europe για το όργιο.

Να σημειωθεί πως είχε προηγηθεί η ανακοίνωση για «μερική επιστράτευση» που αφορά 300.000 εφέδρους, αν και υπάρχουν αναφορές ότι στην ουσία πολύ περισσότερους.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη New York Post (@nypost)

Διαβάστε επίσης:

Τουρκία: Τελείωσαν τα λεφτά του Ερντογάν η θα… πιστολιάσει τον Πούτιν;

Βγήκε το ρωσικό τέρας που προκαλεί τρόμο στη Δύση – Πυρηνικός όλεθρος και κομμένο ίντερνετ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πάρτι οργίων με Ουκρανές – Ποιος ο ρόλος του Πούτιν». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Βαγγέλης Λάσκαρης

Συντάκτης στο GeoStratigika.gr

ΣΧΟΛΙΑ