Αρχική » Διεθνή

Ταραχές μεταξύ Ρώσων στρατιωτών. Αποστάλθηκε ειδική μονάδα

Οι Ρώσοι στρατιώτες στασιάζουν και προκαλούν πονοκέφαλο στο Κρεμλίνο. Ομάδα ταχείας αντίδρασης έφτασε στο Ντόνετσκ για να κατευνάσει τον στρατό εκεί. Σκούρα τα πράγματα για τον Πούτιν.

Βαγγέλης Λάσκαρης Featured Διεθνή
Οι εξεγέρσεις μεταξύ των Ρώσων στρατιωτών

Το Κρεμλίνο έχει πρόβλημα όχι μόνο με τους Ουκρανούς στρατιώτες που αντιστέκονται ενεργά στη ρωσική εισβολή, αλλά και με τα δικά του στρατεύματα. Αυτό αποδεικνύεται ξεκάθαρα από το γεγονός ότι στάλθηκε ειδική μονάδα ταχείας αντίδρασης στο Ντόνετσκ. Οι αξιωματικοί προσπαθούν να καταπνίξουν τις ταραχές.

Την είδηση ​​των ταραχών μετέφερε στη δημοσιότητα ο Ουκρανός συνταγματάρχης Oleksiy Dmitrashkivsky. Ο εκπρόσωπος  Τύπου των Αμυντικών Δυνάμεων ανέφερε ότι ένα απόσπασμα της Otriad Militsiya Specjalnogo Naznaczenia, δηλαδή των ειδικών δυνάμεων πολιτοφυλακής (OMSN), πλησίαζε το Ντόνετσκ από τη ρωσική πλευρά.

Χθες αποδείχθηκε ότι το υποκατάστημα OMSN κινείται από τη ρωσική πλευρά προς το Ντόνετσκ. Ωστόσο, αυτό δεν σχετίζεται με ενέργειες επίθεσης, αλλά με το ηθικό και την ψυχική κατάσταση των στρατιωτών. Αυτή η μονάδα ήρθε για να καταπνίξει τις ταραχές, τόνισε ο συνταγματάρχης Dmitrashkivsky («Ουκρανική αλήθεια»).

Ταραχές μεταξύ του ρωσικού στρατού. Η αντίδραση του Κρεμλίνου

Οι εξεγέρσεις μεταξύ των Ρώσων στρατιωτών δεν είναι το μόνο πρόβλημα που αντιμετωπίζει το Κρεμλίνο. Η επίθεση που εξαπέλυσαν οι πεζοναύτες στις ουκρανικές θέσεις απέτυχε επίσης.

Η αναποτελεσματική ναυτική επίθεση είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο πολλών Ρώσων ναυτών, αλλά ο ακριβής αριθμός των απωλειών από την πλευρά του στρατού εισβολής δεν έχει δημοσιοποιηθεί. Με τη σειρά του, ο Ουκρανός συνταγματάρχης επιβεβαίωσε ότι δέκα άτομα αποφάσισαν να παραδοθούν οικειοθελώς.

Η 155η Ταξιαρχία Πεζοναυτών του Στόλου του Ειρηνικού της Ρωσικής Ομοσπονδίας, που υπέστη ήττα, έχει ήδη επανατροφοδοτηθεί από στρατιώτες άλλες τρεις φορές. Την άνοιξη του 2022, η μονάδα έγινε διαβόητη όταν ναυτικοί διέπραξαν φρικαλεότητες εναντίον των κατοίκων στο Irpień, μια περιοχή του Κιέβου. Ωστόσο, δεν υπέστησαν τις συνέπειες – αντίθετα, ο Βλαντιμίρ Πούτιν βράβευσε επίσημα την ταξιαρχία για «αξιότητες» στο πεδίο της μάχης.

Έλληνες αστρονόμοι ανακάλυψαν «πράσινο κομήτη»

Κινέζικα αερόστατα κατασκοπεύουν ΗΠΑ και Καναδά

Οι Σύριοι πήραν φαλάγγι τους Τούρκους εισβολείς στην βόρεια Συρία

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ταραχές μεταξύ Ρώσων στρατιωτών. Αποστάλθηκε ειδική μονάδα». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Βαγγέλης Λάσκαρης

Συντάκτης στο GeoStratigika.gr

ΣΧΟΛΙΑ