Αρχική » Διεθνή

Τουρκία: Έφτασε το πολεμικό πλοίο που μπορεί να δηλητηριάσει όλη την Τουρκία – Πανικός στους Τούρκους

Σε μπελάδες μπήκαν οι Τούρκοι με πλοίο που μπορεί να δηλητηριάσει όλη την Τουρκία.

Διονύσης Αντωνέλλος Διεθνή
Τουρκία: Έφτασε το πολεμικό πλοίο που μπορεί να δηλητηριάσει όλη την Τουρκία - Πανικός στους Τούρκους

Τουρκία: Έφτασε το πολεμικό πλοίο που μπορεί να δηλητηριάσει όλη την Τουρκία με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στην χώρα να έχουν πάρει… φωτιά.

Μεγάλη απήχηση σε τουρκικούς λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχει πάρει η υπόθεση διάλυσης αεροπλανοφόρου στην Τουρκία, το οποίο σύμφωνα με το Haberler.com «φέρεται να περιέχει 600 τόνους αμιάντου».

Το παλαιό αεροπλανοφόρο θα γίνει παλιοσίδερα στην Αλιάγα της Σμύρνης, με τους ειδικούς να προειδοποιούν πως «εάν αυτή η διάλυση δεν γίνει σύμφωνα με τη νομοθεσία, ολόκληρη η Τουρκία μπορεί να δηλητηριαστεί».

Το πολεμικό πλοίο NAe São Paulo του βραζιλιάνικου πολεμικού ναυτικού υποστηρίζεται ότι περιέχει περίπου 600 τόνους αμίαντου.

«Μόνο αυτό το πλοίο έχει 140 τοις εκατό περισσότερο αμίαντο από τα 741 πλοία που διαλύθηκαν στην Aliağa τα τελευταία 5 χρόνια», σημειώνεται.

Τουρκία: Έφτασε το πολεμικό πλοίο που μπορεί να δηλητηριάσει όλη την Τουρκία

Αν το πλοίο δεν γίνει σκραπ σύμφωνα με τη νομοθεσία «μπορεί να δηλητηριαστεί ολόκληρη η Τουρκία», είπε ο Καφέρ Φιντάν, πρόεδρος της Ένωσης Αμιάντου και Επικίνδυνων Αποβλήτων της Τουρκίας.

Ο Τούρκος υπουργός Περιβάλλοντος, Μουράτ Κουρούμ ανέφερε με την σειρά του ότι υπάρχουν 9 εννιά τόνοι αμιάντου στο πλοίο που έρχεται και όχι 900.

«Μόνο δύο χώρες στον κόσμο μπορούν να διαλύσουν ένα τέτοιο πλοίο. Ινδία και Τουρκία», σημείωσε.

Διαβάστε επίσης:

Τουρκία: Πώς ο Ερντογάν θέλει να κλέψει τα μυστικά των ελληνικών Aster 30

Eλληνοτουρκικά: Κοινό σχέδιο δολοφονίας Ατατούρκ – Μεταξα λένε οι Τούρκοι
Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τουρκία: Έφτασε το πολεμικό πλοίο που μπορεί να δηλητηριάσει όλη την Τουρκία – Πανικός στους Τούρκους». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ