Αρχική » Ένοπλες Δυνάμεις

Φρεγάτες: Η 4η Βelharra δείχνει Doha για κορβέτες;

Αν η Ελλάδα πάρει αυτή τη στιγμή τέταρτη Belharra ίσως αυτό να γίνεται για να χρυσώσει το χάπι στους Γάλλους.

Αριστοτέλης Παπαργύρης Ένοπλες Δυνάμεις Ελληνοτουρκικά
Φρεγάτες: Η 4η Βelharra δείχνει Doha για κορβέτες;

Φρεγάτες: Η 4η Βelharra δείχνει Doha για κορβέτες μετά το ανοιχτό ενδεχόμενο για ενεργοποίηση της option για παραγγελία και 4ης φρεγάτας FDI HN.

Η ενεργοποίηση της 4ης Belharra (3+1 η αρχική συμφωνία για τις νέες ελληνικές φρεγάτες) ίσως σημαίνει, σύμφωνα με άνθρωπο που έχει γνώση του ρεπορτάζ, εκτός από το πάγωμα της αγοράς των νέων ελληνικών κορβετών ίσως και την επιλογή άλλου πλοίου εκτός από τις Gowind.

Στη λίστα των Ελλήνων ναυάρχων, η οποία βρίσκεται ήδη στα χέρια του πρωθυπουργου, προηγούνται Gowind και Doha.

Αν η Ελλάδα πάρει αυτή τη στιγμή τέταρτη Belharra και όχι κορβέτες, ίσως αυτό να γίνεται για να χρυσώσει το χάπι στους Γάλλους, οι οποίοι μπορει να χάσουν τις Gowind, όμως θα έχουν πάρει την δουλειά για αλλη μία ελληνική φρεγάτα.

Φρεγάτες: Η 4η Βelharra δείχνει Doha για κορβέτες;

Σε κάθε περίπτωση οι Doha είχαν μπει για τα καλά στο παιχνίδι από την αρχή και εδώ στο geostratigika είχαμε σημειώσει ότι έχουν γίνει φαβορί.

Ο χρόνος θα δείξει.

Για την ώρα, όσο συνεχίζεται η τουρκικη προκλητικοτητα, κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα οτι το πρόγραμμα αγοράς νέων ελληνικών κορβετών μπήκε στο συρτάρι.

Αν δεν ανακοινωθεί στη ΔΕΘ από τον πρωθυπουργό η απόφαση για νέες κορβέτες, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να γίνει η αναγγελία ένα – δύο μήνες μετά.

Διαβάστε επίσης:

Αρχύτας: Νέα εμφάνιση του πρώτου ελληνικού drone στη ΔΕΘ

Τουρκικά drones: Γι’ αυτό παραβιάζουν τις νύχτες τον Εθνικό Εναέριο χώρο

Survivor All Star: Tα πήρε ο Ατζούν με τους Έλληνες διάσημους παίκτες

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Φρεγάτες: Η 4η Βelharra δείχνει Doha για κορβέτες;». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αριστοτέλης Παπαργύρης

Είμαι πτυχιούχος Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων στο A.S.E. Bucharest. Έχω συμμετάσχει στην ειρηνευτική αποστολή KFOR στο Κόσοβο.

ΣΧΟΛΙΑ