Αρχική » Διεθνή

Γερμανία: Βάζει στοπ στο ρωσικό πετρέλαιο στις 31 Δεκεμβρίου

Να σημειωθεί ότι η Ρωσία αντιπροσωπεύει το 40 τοις εκατό των γερμανικών εισαγωγών άνθρακα και πετρελαίου.

Διονύσης Αντωνέλλος Διεθνή
Γερμανία: Βάζει στοπ στο ρωσικό πετρέλαιο στις 31 Δεκεμβρίου

Γερμανία: Βάζει στοπ στο ρωσικό πετρέλαιο στις 31 Δεκεμβρίου, σύμφωνα με δημοσίευμα του Reuters.

H Γερμανία θα πει όχι στον ρωσικό άνθρακα από την 1η Αυγούστου και όχι στο πετρέλαιο από τις 31 Δεκεμβρίου, μεταδίδει το Reuters, επικαλούμενο τον Γερμανό αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών, Γιοργκ Κούκις.

Να σημειωθεί ότι η Ρωσία αντιπροσωπεύει το 40 τοις εκατό των γερμανικών εισαγωγών άνθρακα και πετρελαίου.

Το Βερολίνο επιταχύνει την κατασκευή τερματικών σταθμών για την εισαγωγή υγροποιημένου φυσικού αερίου ενώ έχει επικεντρωθεί στη μετάβαση σε εναλλακτικές πηγές ενέργειας.

Η αύξηση της τιμής του φυσικού αερίου οδήγησε τη γερμανική βιομηχανία στο να έχει χάσει σε μεγάλο βαθμό τα ανταγωνιστικά της πλεονεκτήματα, «γεγονός που έχει επηρεάσει και άλλους τομείς της πιο ισχυρής οικονομίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση», σημειώνει το ria.ru.

Διαβάστε επίσης:

Σύνορα Ινδίας- Μπαγκλαντές: Σε 50 χρόνια, 1.860 νεκροί

Ευτυχώς γλυτώσαμε από ρωσικό υποβρύχιο τέρας
Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Γερμανία: Βάζει στοπ στο ρωσικό πετρέλαιο στις 31 Δεκεμβρίου». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ