Αρχική » Εξοπλιστικά

Γεμίζουν με Atmaca τα τουρκικά F-16 oι Τούρκοι – Θα ειναι σαν τον AGM-84L-1 Harpoon λένε

«Η εκτοξευόμενη από αέρα έκδοση του αμερικανικής παραγωγής Harpoon Anti-Ship Missile».

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Ένοπλες Δυνάμεις Ελληνοτουρκικά Εξοπλιστικά
Γεμίζουν με Atmaca τα τουρκικά F-16 oι Τούρκοι - Θα ειναι σαν τον AGM-84L-1 Harpoon λένε

Γεμίζουν με Atmaca τα τουρκικά F-16 oι Τούρκοι ενώ λένε οι τουρκικοί αντιπλοϊκοί πύραυλοι θα ειναι σαν τους αμερικανικούς AGM-84L-1 Harpoon.

Οι Atmaca μπαίνουν «κάτω από τα φτερά των τουρκικών F-16», τιτλοφορείται άρθρο του τουρκικού star.com.

«Η ανάπτυξη του πρώτου εθνικού αντιπλοϊκού πυραύλου της Τουρκίας, Atmaca, σε διάταξη συμβατή με F-16 τράβηξε την προσοχή της Δύσης. Ο δυτικός Τύπος, που μετέφερε στις σελίδες του τη νέα εξέλιξη στην τουρκική αμυντική βιομηχανία, σημείωσε ότι το Atmaca θα αύξανε σημαντικά τη δύναμη πυρός των τουρκικών F-16», τονίζεται.

Γεμίζουν με Atmaca τα τουρκικά F-16 oι Τούρκοι – Θα ειναι σαν τον AGM-84L-1 Harpoon λένε

Σύμφωνα με τους Τούρκους, ο «πρώτος εθνικός αντιπλοϊκός πύραυλος της Τουρκίας, ο Atmaca, που αναπτύχθηκε από τη ROKETSAN, ετοιμάζεται να μπει κάτω από τα φτερά του F-16».

Οι Atmaca είναι ισοδύναμοι με τους AGM-84L-1 Harpoon, οι οποίοι είναι «η εκτοξευόμενη από αέρα έκδοση του αμερικανικής παραγωγής Harpoon Anti-Ship Missile», αναφέρεται.

Διαβάστε επίσης:

Η Ουκρανία παίρνει MQ-9 Reaper αφού τα Bayraktar πέφτουν;

Αϊνού η λευκή φυλή της Ιαπωνίας. Αϊνού όπως Ίωνες;

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Γεμίζουν με Atmaca τα τουρκικά F-16 oι Τούρκοι – Θα ειναι σαν τον AGM-84L-1 Harpoon λένε». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ